Policija traži bombu na Ekonomskom fakultetu

Policija je primila dvije različite dojave o postavljanim bombama na ekonomskom i filozofskom fakultetu te ih trenutno pretražuje, piše Jutarnji.hr

Zagrebački gospodarstvenici u ponedjeljak o krizi

Globalna ekonomska kriza i hrvatsko gospodarstvo - opasnosti i izazovi tema je sedmog susreta gospodarstvenika Zagrebačke županije, koji će se održati u ponedjeljak 23. veljače s početkom u 12 sati u hotelu International.

Futura AD: Kriza podiže oglašavanje na internetu za 30 posto

Financijska kriza potaknut će tvrtke da smanje troškove oglašavanje, a to će se opet pozitivno odraziti na budžete za oglašavanje na internetu koji će porasti za 30 posto u odnosu na prošlu godinu, poruka je s prvog dana konferencije Futura AD javlja Business.hr.

Rohatinski kritizirao banke i zaključio - možemo i bez MMF-ovog aranžmana

Rohatinski kritizirao banke i zaključio - možemo i bez MMF-ovog aranžmana | Financije | rep.hr

Pokušaj banaka da kreditiranje države uvjetuju promjenama u politici HNB-a guverner Rohatinski na današnjoj press konferenciji nazvao je slučajem bez presedana.

Optima zbog spama blokirala izravno slanje mailova

Optima telekom svojim korisnicima blokirala je izravno slanje elektroničke pošte kako bi se onemogućilo slanje "spam" poruka te različitih virusa i crva preko korisničkih računala zbog zaštite Optiminih i svih ostalih korisnika.

Većina kućanstava troši više nego što zaradi

Mjesečne troškove prihodima ne može pokriti čak 68 posto hrvatskih kućanstava, poražavajući je rezultat GFK-ove ankete provedene u prosincu, piše SEEbiz.eu 

Omega software uvodi sustav upravljanja informacijskom sigurnošću prema ISO 27001 standardu

Omega software je napravila još jedan u nizu iskoračnih poteza za daljnje unaprjeđenje poslovanja. Tvrtka je odlučila pokrenuti postupak uvođenja sustava upravljanja informacijskom sigurnošću koji osnovno polazište ima u standardu ISO/IEC 27001:2005.

LG najavio solarni mobitel

LG najavio solarni mobitel | Tehno i IT | rep.hr

LG Electronics najavio je izlazak svog novog mobitela koji će koristiti samo sunčevu energiju za napajanje, javlja dvice.com. 

Sanja Bašić proglašena tajnicom godine

Sanja Bašić proglašena tajnicom godine | Karijere | rep.hr

Tajnica Sanja Bašić iz samoborske tvrtke Xella porobeton proglašena je najboljom hrvatskom tajnicom 2008. godine na izboru u organizaciji časopisa Tajnica.hr i tvrtke Heraklea, piše Business.hr

Od ponoći skuplji benzin, dizel bez promjene

Cijena Eurosupera 95 od ponoći će se povećati na 6,89 kuna, dok će dizel zadržati dosadašnje cijene, doznaje Business.hr iz neslužbenih izvora.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.