Digihey

Digifhey je Digital Product Development studio s uredom u Zagrebu.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Web stranica: www.digihey.com/
Godina osnutka: 2015.
Sjedište tvrtke: I Pile 21, Zagreb
Broj zaposlenih: 23
Uprava tvrtke: Davorin Habrun
Digital Product Development studio s uredom u Zagrebu. Već skoro šest godina isporučujemo softverska rješenja (najčešće web platforme i mobilne aplikacije) za naše klijente širom svijeta, od Njemačke, Švicarske, Ujedinjenog Kraljevstva, preko Floride, New Yorka pa sve do  Silicon Valley-a. Vođeni kreativnošću i inovacijama svakodnevno istražujemo nove tehnologije i poboljšavamo svoje procese. Svojim znanjem nastojimo osmisliti proizvode za kompanije koje imaju značajan utjecaj na tržištu, omogućiti im da se njihove ideje pretvore u nešto opipljivo, odmah upotrebljivo i profitabilno. 
Digihey je tim individualaca koji žive za nove izazove. 

DJELATNOST TVRTKE
Glavna djelatnost: Dizajn i development web i mobilnih aplikacija
Usluge koje se pružaju: razvoj web i mobilnih aplikacija, DevOps, dizajn, osiguravanje kvalitete (QA)
Tehnologije: NodeJS, Python, C#, Java/Spring Boot, Android, iOS, Ruby on Rails, React, Angular, Vue, UX/UI Design
Metodologija koja se koristi: Scrum

OSNOVNI PODACI O ATMOSFERI U TVRTKI:
Prosječna dob zaposlenih: 31
Korporativna kultura:  Primaran je balans privatnog i poslovnog života. Izuzetno smo fleksibilni i jednostavni u svakodnevnom funkcioniranju. Izbjegavamo nepotrebne procedure te nastojimo u što manje vremena obaviti što više posla. Radimo uglavnom remote no imamo i ured kada se poželimo družiti. Komunikacija je otvorena na svim razinama. Cijenimo strast za učenjem novih tehnologija, dijeljenje znanja, predlaganje novih rješenja.
Opcije prehrane: U uredu se svatko može poslužiti kuhinjom i raznim aparatima koji su na raspolaganju, a svakodnevno su dostupne i besplatne grickalice, voće, kava.
Specifičnosti: Održavamo godišnje evaluacije zaposlenih a u skladu s time i revizije plaća. 

ZAPOŠLJAVANJE:
Profili ljudi koje tvrtka najviše zapošljava: developeri, dizajneri
Broj novozaposlenih u prethodnoj godini: 5
Opis procedure zapošljavanja: 3 kruga intervjua (HR, Team Lead/Manager, klijent te ovisno o poziciji code test (za rješavanje kod kuće))

STUDENTI:
Mogućnost obavljanja prakse: Studenti imaju mogućnost doći na stručnu praksu gdje uče uz pomoć dodijeljenog mentora.
Zapošljavanja preko student servisa: Studenti u Digiheyu rade koliko im obaveze na fakultetu dozvoljavaju, sami predlažu raspored rada. Rade na konkretnim projektima i samostalno komuniciraju sa klijentima. Naravno, na raspolaganju im je uvijek podrška i pomoć voditelja tima i ostalih kolega. 

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.