Flow and Form

Flow and Form je tvrtka koja osmišlja kako koristiti tehnološke inovacije za trgovanje, gradnju i upravljanje nekretninama.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI:
Web stranica: Flownform.com
Godina osnutka: 2016
Lokacija tvrtke: Hondlova 2/9, Zagreb
Prihod: 6,1M kn (2020)
Broj zaposlenih: 20+
Uprava tvrtke: Marko Pavlović, CEO

DJELATNOST TVRTKE:
Glavna djelatnost: Računalno programiranje
Usluge koje se pružaju: Strategija, razvoj softvera, strojno učenje
Primjeri projekata: Svi projekti dostupni na našem webu.

TEHNOLOGIJE
Tehnologije koje se koriste: Ruby on Rails, React, UX/UI Design
Metodologija koja se koristi: Agile/Scrum

OSNOVNI PODACI O ATMOSFERI U TVRTKI:
Prosječna dob zaposlenih:
29
Korporativna kultura: Prihvaćamo manje i veće promjene bez pretjerane reakcije. Razumijemo da ne živimo u statičnom svijetu u kojem se ništa ne mijenja i u kojem su odluke zapisane u kamenu. Želimo bolje sutra nego danas, pronalazeći poboljšanje u malim promjenama. Vjerujemo da se bilo kojoj vještini ili talentu može naučiti namjernim vježbanjem. Usredotočeni smo na rješavanje problema, sve se može riješiti vježbanjem i trudom. Dijelimo ideje, uvjerenja i nade bez obzira na ishode. Nastojimo razjasniti svu komunikaciju i izbjegavati pretpostavke. Stalno tražimo načine da postanemo transparentniji, a da ne nanosimo štetu drugima. Izbjegavamo nekonstruktivne kritike članova tima ili kupaca. Iskrene povratne informacije za nas su prilika za rast. Prvo slušamo, a zatim slušamo više; tražeći prvo razumijevanje, a zatim biti shvaćen. Odstupamo od rutine i razmišljamo o prošlosti kako bismo danas donijeli bolje odluke. Guramo tvrtku naprijed zajedno, stvarajući pozitivan primjer u svijetu. Redovito se zaustavljamo i izražavamo zahvalnost za naše prilike. Zahvalni smo na našim kupcima i pristupamo razgovorima s klijentima znajući da im je privilegija pomoći. Zahvalni smo na platformama i alatima koje nam pruža zajednica i smatramo da nam je dužnost uzvratiti uslugu.
Opcije prehrane: u našoj kuhinji uvijek se mogu pronaći grickalice, topli i hladni napitci sa ili bez laktoze/šećera, poštujemo tuđe izbore vezane za odabir prehrane i trudimo se da svi budu zadovoljni s izborom u našoj kuhinji.
Specifičnosti: open door policy za zaposlenike i za sve koji nas žele posjetiti i upoznati u bilo kojem trenutku, pet friendly office (trenutno nam u uredu društvo pravi jedan pas)

ZAPOŠLJAVANJE:
Broj novozaposlenih u prethodnoj godini: 13
Raspon plaća: Naša formula plaće prilagođava se vašim životnim troškovima i iskustvu
Dodatni benefiti: fleksibilno radno vrijeme, rad od kuće, troškovi preseljenja, odabir opreme po želji, besplatne knjige, internetski tečajevi i konferencije, redovite interne sesije mentorstva o proptechu, prostrani novi ured s kuhinjskim priborom (hladnjak, voće, kava, slatkiši, zdrave grickalice) i besplatnim parkirnim mjestom, jedno i jedino pravilo - redovan odmor tijekom radnog vremena, MultiSport kartica, kava ili pivo s timom u bilo koje doba, učinkovit rad u manje sati.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.