ASEE

ASEE je vodeći partner digitalizacije financijskog sektora. Ako ste danas koristili mobilno bankarstvo ili platili nešto karticom sigurno ste koristili neka od IT rješenja ove kompanije.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Tvrtka: ASEE 
Web site: asseco.com/see
Godina osnutka: 1989.
Adresa: Ul. Grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb 
Broj zaposlenih: 235
Uprava:
Igor Gržalja, predsjednik Uprave ASEE Hrvatska
Viktor Olujić, član Uprave
Marko Špegar, član Uprave
Djelatnost tvrtke
Information techonology, software solution 
Digital Touchpoint konferencija: https://www.youtube.com/watch?v=jjOdM3j5Mfs&t=12s 

TEHNOLOGIJE
Backend: primarno Java, PHP (Laravel i Zend framework)
Frontend: HTML, CSS i JavaScript te Angular kao framework, a za mobilne aplikacije Kotlin (Android) i Swift (iOS).

Osnovni podaci o atmosferi u tvrtki:
ASEE je međunarodna korporacija s kulturom startupa koja zapošljava više od 3.000 ljudi diljem svijeta. U tvrtki vlada prijateljska atmosfera s kulturom oslovljavanja isključivo na „ti“.  Vrlo flat organizacija s bliskošću Uprave i visokog menadžmenta svakom zaposleniku. Prakticiramo klizno radno vrijeme s tri opcije načina rada (hibridno, fully remote, rad isključivo iz ureda) s fleksibilnim radnim vremenom. Do dva sata manje obavljenog rada dnevno se može kompenzirati s povećanom satnicom u drugim danima. Dress code je casual, ako prigoda ne zahtijeva drugačije. 
Nalazimo se u poslovnoj zoni gdje je locirano mnoštvo kompanija, opcije prehrane te restorana i kafića su mnogobrojne.

Naši benefiti: 
Besplatni godišnji sistematski pregled, božićnica, dar za djecu, plaćeni puni iznos bolovanja, plaćeni dopust za velike životne događaje, plaćene edukacije (uključuje i odlazak na međunarodne konferencije, certificiranja i skupljanja bodova za održavanje certifikata), team buildinge, mogućnost uključenja u MultiSport program vježbanja (kartica sufinancirana u iznosu 50% cijene), mogućnost plaćanja 3. mirovinskog stupa iz bruto 2 plaće, garažno parkirno mjesto za bicikle i romobile; osvježenja u uredu u vidu svježeg voća, kave, čaja; remote work i flexi politika rada, povlaštene usluge u bankama.

ZAPOŠLJAVANJE:
Za juniorske pozicije (izuzev tehničkih pozicija): HR  screening + Psihološko testiranje + intervju s Hiring Managerom = Finalna odluka
Za tehničke pozicije: HR screening + tehnički intervju (po potrebi zadatak ili drugi razgovor) = Finalna odluka

STUDENTI:
Volimo surađivati sa studentima i naše studente doživljavamo kao punopravne članove tima. Nudimo mogućnost obavljanja studentske prakse, zapošljavanja preko student servisa, full time ili part time angažman, fleksibilno radno vrijeme, mentorstvo, code review etc.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.