Alfatec

Alfatec Group već više od tri desetljeća svoje klijente vodi na put promjene i rasta, a podaci su jezgra njihove ekspertize. Kao visokospecijalizirana tvrtka za upravljanje podacima, među predvodnicima su podatkovne industrije u SEE regiji.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI
Web stranica: www.alfatec.ai
Godina osnutka: 1990. 
Sjedište tvrtke: Tuškanova 37, Zagreb
Broj zaposlenih: 40
Uprava Tvrtke: Marko Kornfeld, direktor

Prihod i dobit: 2022. je ostvaren ukupni godišnji prihod u iznosu od 5.773.444,29 € što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 2.584.274,74 € u odnosu na prethodno razdoblje kada smo ostvarili ukupne godišnje prihode u iznosu od 3.189.169,55 €. Tokom posljednje dvije godine poslovali smo s dobiti. ALFATEC Group d.o.o. je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 482.814,79 € dok je ostvarena neto marža iznosila 8,36%.

DJELATNOST TVRTKE
Glavna djelatnost: Računalno programiranje; razvoj custom softverskih rješenja za klijente i partnere:
- Napredna analitika i upravljanje podacima
- IT sigurnost
- Baze podataka
- Domovinska sigurnost
- Razvoj softvera

TEHNOLOGIJE
Angular, Python, Google Cloud, Django, FastAPI, TensorFlow, Amazon Web Services, Amazon DynamoDB, PyTorch, Ionic, Elastic, itd.

TEHNOLOŠKI PARTNERI
Microsoft, Thales, SAP, IBM, Exasol, Barnes, Kofax, Oracle, Delair, Amazon Web Services, Entrust, HashiCorp, Qualys, Vizibit, Gemalto, Verisoft, Trilab, HP i drugi.

ATMOSFERA U TVRTKI
Alfatec Group već više od 30 godina svoje klijente vodi na put promjene i rasta, a podaci su jezgra naše ekspertize. Kao visokospecijalizirana tvrtka za upravljanje podacima, među predvodnicima smo podatkovne industrije u SEE regiji.

Naši djelatnici su renomirani industrijski profesionalci i stručnjaci specijalizirani za podatke. Koristeći najsuvremeniju AI & ML tehnologiju, inoviramo i stvaramo brze, učinkovite i sigurne proizvode jednostavne za korištenje. Uspješno smo proveli više od 200 projekata uz kreiranje vlastitih naprednih rješenja.

Naše iskustvo pokazalo nam je da su ulaganja u zaposlenike temelj uspjeha i zato već godinama uspješno razvijamo poslovanje uz jasnu viziju zajedničkog rasta. Organizacijska kultura nam se temelji na dubokoj posvećenosti znanju, profesionalnom rastu i razvoju. U tvrtki brojimo preko 40 stručnjaka, od studenata i juniora, do renomiranih specijalista koji su među pionirima u radu s podacima na našim prostorima.

Benefiti koje nudimo su hibridni rad, klizno radno vrijeme, bonusi za uspješnost, osobni razvoj, odabir opreme za rad, sportski i wellness programi, plaćeno bolovanje, zabavni programi i sl., a najvažnije od svega – osobni razvoj.

ZAPOŠLJAVANJE
Machine Learning Engineers, Data Scientists i ostali podatkovni stručnjaci.

STUDENTI
Mogućnosti prijave studenata za plaćeni internship ili radionicu, s mogućnošću zaposlenja za istaknute kandidate.

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.