Kategorija: Stručni članci

Tweet dana - 03.02.2012.

"Cijela splitska zimska sluzba je u akciji, Mate pokusava namontirat ralicu, a Stipe je zapeja doma pa ne moze doci." by @DrazenDrnas

Kako premostiti jaz između jezika korisnika i jezika programera

Kako premostiti jaz između jezika korisnika i jezika programera | Stručni članci | rep.hr

Prilagođavanje poslovanja tvrtke računalnim programima stvar je prošlosti. Tvrtke danas očekuju informatička rješenja koja će se u potpunosti prilagoditi specifičnostima njihovog poslovanja.

Uspon na informatički Mt. Everest

Uspon na informatički Mt. Everest | Stručni članci | rep.hr

Za neuspjeh mnogih  projekata informatizacije često je kriv direktor koji ih je pokrenuo s najboljom namjerom.

Kako smanjiti otpor korisnika pri uvođenju novog informatičkog sustava

Prilikom uvođenja bilo kakvih promjena u nekoj zajednici ili organizaciji, zajednička stvar kod većine takvih promjena je otpor koji se javlja kod članova tih organizacija.

Era znanja - kada je konkurentnost ljudskog resursa nezamjenjiva

„Uzmite mi tvornice; spalite mi zgrade. Ali ostavite mi suradnike. I započet ću sve ispočetka...“ T.I. Watson, osnivač IBM-a

Stručni članak: Project management - informatizacija poduzeća

Projekt informatizacije poduzeća više ne predstavlja egzotičan zahvat u koji su se samo najhrabriji spremni upustiti, već nužnost opstanka, razvoja i kontinuiranog unaprjeđenja u specijaliziranom segmentu poslovanja.

Stručni članak: Monte Carlo metoda

Člankom o Monte Carlo metodi rep.hr otvara novu rubriku 'Stručni članci' unutar koje će se objavljivati stručni tekstovi s područja Računalstva i ekonomije.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.