SysKit

SysKit je hrvatska softverska tvrtka posvećena razvoju platformi za upravljanje Microsoftovim okolinama.

Osnovni podaci o tvrtki:
Web stranica: www.syskit.com
Godina osnutka: 2009.
Lokacija tvrtke: Krste Pavletića 1, remote-first tvrtka
Broj zaposlenih: 65
Uprava tvrtke: Toni Frankola, Frane Borozan, Željka Tičić, Iva Erceg
Djelatnost tvrtke: Software development

Tvrtka razvija: SysKit je hrvatska softverska tvrtka posvećena razvoju platformi za upravljanje Microsoftovim okolinama. Naši su proizvodi usmjereni na olakšavanje života i jednostavnu navigaciju IT profesionalcima i poslovnim korisnicima u velikim IT okruženjima. U svijetu smo prepoznati po svojem znanju i rezultatima zbog čega se možemo pohvaliti klijentskim portfeljem koji se sastoji od renomiranih svjetskih brendova poput Lega, Loackera, Coca-Cole, Rimac Grupe i drugih. 

Tehnologije: C#/ASP.NET Core/.NET Framework, Azure SQL, Azure Cosmos DB, Azure Service Bus, Microsoft Graph API, ReactJS, Redux, TypeScript, GitHub, Azure DevOps
Metodologija koja se koristi: Scrum

Osnovni podaci o atmosferi u tvrtki:
Prosječna dob:
32.5 godine
Korporativna kultura: Radimo u opuštenoj atmosferi na razvoju i plasiranju vlastitih produkata. Puno ulažemo u razvoj vještina, bilo da je riječ o hard ili soft skillsima. Svi dobivaju godišnji budžet za odabir edukacija po svom izboru u dogovoru s nadređenim i potrebama poslovanja, a osim toga organiziramo različite radionice i predavanja, kao i odlaske na stručne konferencije. 
Cijenimo i podržavamo otvorenu komunikaciju jer dobre ideje dolaze iz svih timova i pozicija. Međuodjelni sastanci i brainstormanje omogućavaju nam da razmotrimo sve prijedloge i razmijenimo znanja. Remote-first smo tvrtka, ali za potrebe sastanaka uživo i one kojima odgovara hibridni ili rad iz ureda, imamo moderne prostore na 3. katu zagrebačke Fabrike. Uredi su opremljeni svime potrebnim za rad, od višestrukih monitora, ergonomskih stolaca, stolova koje je moguće namjestiti za rad za stajanje, a u kuhinji imamo vrhunsku kavu, voće, grickalice i Xbox.
Radno je vrijeme fleksibilno i ovisi o timskom dogovoru. Organiziramo neobavezna timska druženja, kao i teambuildinge tijekom radnog tjedna.

Kako se bavimo izazovnim područjem za koje je potrebno dublje razumijevanje i tehnologije i poslovnih boljki, osmislili smo onboarding od šest mjeseci tijekom kojeg novi zaposlenici stječu sva znanja potrebna za rad. Novim zaposlenicima dodjeljujemo mentora koji prati njihovo zadovoljstvo i napredak.

Zapošljavanje
Selekcijski se proces provodi online. Uz razgovor, kandidati ponekad rješavaju praktični zadatak kojim procjenjujemo razinu znanja kako bismo mogli planirati razvoj karijere svakog našeg novog člana tima.
Uobičajeno najviše tražimo software inženjere, ali kako rastemo, stalno tražimo pojačanja i u marketinškom i prodajnom timu.
Broj novozaposlenih u prethodnoj godini: 25
Dodatni benefiti:
- fleksibilno radno vrijeme
- vrhunska oprema za rad
- godišnji sistematski pregled
- budžet za edukacije i konferencije
- godišnji dodaci – blagdanski bonus, topli obrok, rođendanski bonus
- godišnje nagrade, jubilarne nagrade, kao i nagrade za najistaknutije zaposlenike
- financijska podrška za rođenje djeteta i baby present
-Visa CRO Card 
Ako nije na ovom popisu, javi se pa ćemo razmotriti mogućnosti

Studenti
Imamo plaćene studentske prakse u inženjerskom timu, kao i zapošljavanje preko studentskog servisa pod mentorstvom iskusnih inženjera. Studenti dobivaju priliku raditi na našim postojećim produktima i učiti iz konkretnih projekata

Što su profili tvrtki

Profili tvrtke nova su plaćena usluga na rep.hr-u kojom se tvrtka može predstaviti prvenstveno kako bi zainteresirani zaposlenici mogli doznati više o tvrtki prije nego se jave na natječaje za posao, ali i za sve druge oblike informiranja i prezentiranja tvrtke u IT & web zajednici koja prati portal.

Profili tvrtki rade se prema želji tvrtke, a predložene cjeline su osnovne informacije o tvrtki, informacije o proceduri zapošljavanja, te pitanjima o uvjetima rada programera i uvjetima rada općenito. Logotipi tvrtki koji vode na profile uskoro će biti istaknuti na naslovnici portala.

Tvrtke koje naruče godišnju objavu profila u paketu će dobiti i besplatnu objavu istaknutih oglasa na portalu.

Svi prijedlozi čitatelja o tome čime proširiti profile, kao i upite tvrtki o izradi profila mogu se poslati na mail info AT rep.hr. Profili će uskoro biti trajno istaknuti na naslovnici portala.