Teva postavlja svoje ljude u NO Plive

Teva će na sljedećoj Glavnoj skupštini Plive promijeniti sastav Nadzornog odbora tvrtke, te će u njega postaviti svoje ljude: Chaima Hurvitza iz Izraela, te Gertjana Noordermeera i Hansa de Heusa iz Nizozemske. 

Skupština koja će se održati 6. travnja, prihvatit će i ostavke na članstva u nadzornom odbora Plive koje su podnijeli dosadašnji Barrovi predstavnici: Frederick Jay Killion, Geogre Frederick Wilkinson, Geogre Peter Stephan, Jack Kay i Martin Zeiger. 

Zanimljivo je kako se Pliva zbog formalnopravnih nedostataka u ostavkama dodatno osigurala te će osim prihvaćanja ostavki spomenute članove Nadzornog odbora preventivno i opozvati kako ne bi bilo nikakvih peželjenih pravnih posljedica.

Chaim Hurvitz je izraelski državljanin, ima 48 godina te je od 2002. godine na funkciji Vicepredsjednika Grupe zadužen za međunarodno poslovanje. 

Gertjan Noordermeer (45) i Hans de Heus (46) su nizozemski državljani koji dolaze iz europske podružnice Grupe.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: