VERN preuzeo ZŠM

VERN preuzeo ZŠM | Edukacija i događanja | rep.hr

Činom svečanog potpisivanja ugovora, grupacija VERN', u čijem je sastavu Veleučilište VERN', prvo i najveće privatno poslovno veleučilište, preuzela je Zagrebačku školu za menadžment (ZSM).

Robert Ravenšćak na čelu novog odbora za e-trgovinu

Zajednica za informacijsku tehnologiju pri HGK osnovala je u petak Odbor za razvoj i promociju e-trgovine. a za voditelja Odbora izabran je Robert Ravenšćak, direktor Allianz Directa New Europe d.o.o. iz Zagreba

VIDEO: Kako u SAD-u tretiraju svoju Hanfu

Američka verzija Hanfe, Securities and Exchange Commission (SEC) propustila je spriječiti prijevaru tešku 50 milijardi dolara sve do kraja prošle godine iako ih je na nju upozorio jedan zviždač još prije deset godina. Donosimo zabavni video koji prikazuje kako američki političari propuste državnih agencija doživljavaju puno ozbiljnije od hrvatskih, a način obrušavanja na visoko pozicioniranog službenika SEC-a prilikom saslušanja doslovno je nezamisliv na hrvatskim prostorima.

Vesna Lončar članica uprave u Prvoj generaciji

Vesna Lončar (1970) dobila je odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za imenovanje na mjesto člana Uprave u Prvoj generaciji.

Marija Rebić u upravi Era kapitala

Marija Rebić (1977) dobila je odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za imenovanje na mjesto članice Uprave društva Era kapital

Sajmovi za zapošljavanje u 22 grada u ožujku

Hrvatski zavod za zapošljavanje u ožujku planira organizirati 22 sajma poslova u 22 hrvatska grada, objavljenoje na današnjoj press konferenciji HZZ-a.

Pokrenut oglasnik koji plaća unaprijed

Pokrenut oglasnik koji plaća unaprijed | Internet | rep.hr

Rousseau Aurelien iz Bostona naslutio je da će se zbog krize povećati potreba za prodajom i kupnjom polovne elektronike, pa je napravio web portal koji funkcionira još lakše od Ebaya, piše Forbes.

Političari nezainteresirani za marketing na internetu

Političari nezainteresirani za marketing na internetu | Marketing | rep.hr

Konferencija Internet i politički marketing organizirana jučer u prostorijama Hypo Centra pokazala je koliko je internet značio u kampanji slovenskog predsjednika Turka i američkog predsjednika Obame, no broj poznatih hrvatskih političara koji su to vidjeli mogao se nabrojati na prste jedne ruke.

Rast nezaposlenosti u Primorsko-goranskoj županiji

Broj nezaposlenih u Primorsko-goranskoj županiji u siječnju je iznosio 14.620, od čega je novih nezaposlenih bilo 1672, javlja Business.hr.

Vlada razmišlja o ukidanju drugog mirovinskog stupa

Vlada razmišlja o ukidanju drugog mirovinskog stupa | Financije | rep.hr

Vlada je najavila kako će uskoro predložiti da građani koji ne žele biti dio drugog mirovinskog stupa mogu iz njega izaći i očekivanja o svojoj budućoj mirovini povjeriti državi koja će jamčiti isplatu.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.