Gemiusovi rezultati za devet država sada dostupni i na internetu

Gemiusovi rezultati za devet država sada dostupni i na internetu

Rezultati Gemius istraživanja odnedavno su dostupni na web portalu audience.com.hr, na kojem je moguće pregledavati povijesne i sadašnje podatke o posjećenosti portala u Hrvatskoj i još osam istočnoeuropskih država.

Osim hrvatskih, prikazani su podaci o posjećenosti web portala u Rusiji, Mađarskoj, Bugarskoj, Ukrajini, Poljskoj, Estoniji, Latviji i Litvi, odnosno onih koji su dali dopuštenje za uvrštenje u istraživanje.

Za svaki site moguće je pronaći podatke o dosegu unutar vlastite države, broju mjesečnih posjetitelja i broju pregledanih stranica.

Podaci za siječanj 2009. godine obuhvaćaju 224 hrvatska web portala, a redoslijed u prvih deset je trenutno sljedeći: net.hr, tportal.hr, forum.hr, index.hr, blog.hr, 24sata.hr, naslov.hr, dnevnik.hr, bloger.hr, njuskalo.hr Grafovi na stranici Gemiusa omogućuju i usporedbu kretanja posjećenosti do deset odabranih portala kroz period od zadnjih godinu dana.

Koji su najposjećeniji hrvatski računalni i ekonomski portali?

Gemiusova ljestvica sve je relevantnija pri usporedbi web stranica. Pregledali smo podatke za prosinac 2008. godine i izdvojili rezultate o posjećenosti računalnih i ekonomskih web portala.