Google se uključio u rat protiv monopola Internet Explorera

Google se uključio u rat protiv monopola Internet Explorera | Internet | rep.hr

Google je odlučio pridružiti se istrazi Europske komisije protiv Microsofta te je odlučio ponuditi dodatne argumente o tome narušava li Internet explorer tržišno natjecanje svojom monopolističkom pozicijom, piše Timesonline.co.uk

Teva postavlja svoje ljude u NO Plive

Teva će na sljedećoj Glavnoj skupštini Plive promijeniti sastav Nadzornog odbora tvrtke, te će u njega postaviti svoje ljude: Chaima Hurvitza iz Izraela, te Gertjana Noordermeera i Hansa de Heusa iz Nizozemske. 

Osijek: Seminar o guerilla marketingu

Seminar o guerilla marketingu u organizaciji Centra za poduzetništvo Osijek, održat će se 3. i 4. ožujka 2009. godine u prostorijama Centra.

Zagrebačka županija subvencionira nastupe poduzetnika

Zagrebačka županija dodijelit će u ovoj godini 400.000 kuna bespovratnih sredstava za sufinanciranje organiziranja i nastupa na sajmovima, izložbama i natjecanjima vezanim uz poduzetništvo.

Pomoću linka krali šifre naivnih korisnika na googleu

Web stranice ViddyHo.com dodane su na Googleovu crnu listu nakon što je otkriveno da su od korisnika tražile unos pristupnih podataka za Googleov program Gtalk, te ih potom zloupotrebljavali za slanje mailova, piše LA Times.

Kadrovske promjene u KING ICT-u

Kadrovske promjene u KING ICT-u | Karijere | rep.hr

KING ICT doživio je nedavno kadrovske promjene u Upravi. Dosadašnji član Uprave Ivan Malić prešao je u Nadzorni odbor, Plamenko Barišić ostaje u Upravi, dok je na poziciju direktora za operativno poslovanje došao Dinko Vranješ, koji je do sada bio voditelj Sektora korisničkih rješenja i programa.

Prihodi i dobit KING ICT-a u 2008. veći za četvrtinu

Prihodi i dobit KING ICT-a u 2008. veći za četvrtinu | Tvrtke i tržišta | rep.hr

KING ICT je u prošloj 2008. godini  ostvario  ukupan prihod od 597 milijuna kuna što čini porast od 23 posto u odnosu na godinu prije, a za 2009. najavljuje zadržavanje kontinuiteta poslovanja, porast prihoda od usluga i softvera, povećanje regionalne aktivnosti te iskorak na tržište Kosova.

Business.hr prestaje izlaziti ako ne nađe novog vlasnika

Švedska medijska kuća Bonnier Business Press donijela je odluku o povlačenju iz hrvatskih dnevnih poslovnih novina i web portala Business.hr, koje čeka gašenje ili promjena vlasnika.

Hrvatska ostvarila planiranu brzinu širenja širokopojasnog interneta

Hrvatska je sa 623.342 širokopojasna priključka internetu dosegnula i premašila planiranu razinu od 14,05 posto širokopojasnih priključaka internetu zacrtanu za kraj prošle godine, piše Business.hr

Gemiusovi rezultati za devet država sada dostupni i na internetu

Gemiusovi rezultati za devet država sada dostupni i na internetu | Internet | rep.hr

Rezultati Gemius istraživanja odnedavno su dostupni na web portalu audience.com.hr, na kojem je moguće pregledavati povijesne i sadašnje podatke o posjećenosti portala u Hrvatskoj i još osam istočnoeuropskih država.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.