Poduzetnički video donosi nagradu od 3000 eura

Europska komisija raspisala je natječaj u kojem poziva europske poduzetnike, redatelje i studente da snime kratki film o poduzetništvu i osvoje novčane nagrade.

Natječaj je otvoren u siječnju, a kratki film bi trebao trajati između jedne i tri minute. Teme su sljedeće: poduzetnički duh, inovativno poduzetništvo i odgovorno poduzetništvo.

Najbolji filmovi na svaku od gore navedenih tema osvojit će 3000 eura za prvo mjesto, 2000 eura za drugo mjesto i 1000 eura za treće, te će biti korišteni za promociju poduzetništva širom Europe.

Pobjednici će biti pozvani na otvaranje Europskog tjedna malih i srednjih poduzeća 6. svibnja 2009. u Bruxellesu gdje će njihov uradak biti predstavljen širokoj publici TV producenata, novinara, predstavnika umjetnosti i poduzetnika.

Rok za prijavu je 31.ožujka 2009.

Više informacija potražite na http://ec.europa.eu/enterprise/policies/entrepreneurship/video-award/index_en.htm

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: