Varaždin: Preseljenje Microsoftovog inovacijskog centra

Microsoftov inovacijski centar u Varaždinu preselio se u zgradu koja je obnovljena sa 10 milijuna kuna koje su osigurale Svjetska banka i hrvatska Vlada, javlja Lider.

Kojih deset tvrtki ide na CeBIT?

Kriza neće spriječiti deset hrvatskih tvrtki da i ove godine uz trošak od 65.000 eura posjete CeBIT sajam u Hannoveru koji će se održati od 3. do 8. ožujka. Donosimo profile tih tvrtki preuzete s webhr.blogspot.com

Microsoft dodijelio zlatnu medalju Tomislavu Bronzinu

Microsoft dodijelio zlatnu medalju Tomislavu Bronzinu | Karijere | rep.hr

Dobitnik ovogodišnje zlatne medalje Microsoftovog globlanog regional programa za Hrvatsku je Tomislav Bronzin.

HT predložio dividendu od 29,99 kuna po dionici

Rezultati HT-a u 2008. godini bili su u skladu s očekivanjima odlični, te Uprava predlaže dividendu od 29,99 kuna po dionici, piše u izvještaju HT-a objavljenom na stranicama Zagrebačke burze.

Plivine otpremine znatno su manje od najavljenih

Plivine otpremnine znatno su niže od onih prikazanih u medijima, tvrde radnici Plive s kojima smo razgovarali nakon pritužbi kako visine otpremina nisu onolike kolikima ih je u medijima prikazala Pliva.

Morović demonstrirao moć Tehničke analize

Morović demonstrirao moć Tehničke analize | Financije | rep.hr

Direktor Hanfinog Sektora za razvoj, istraživanje i statistiku Stjepan Morović održao je večeras na PMF-u predavanje o Tehničkoj analizi kombinirajući primjere iz knjiga sa 'teško dostupnim materijalima'.

Mađarska zbog krize izgubila 30.000 radnih mjesta

Mađarska ima 30.000 radnih mjesta manje nego je imala u listopadu 2008. godine, podaci su koje je prenio liderpress.hr

Marko Posavec ovjereni voditelj projekta

Marko Posavec ovjereni voditelj projekta | Karijere | rep.hr

Marko Posavec novi je ovjereni voditelj projekta u Omega softwareu s položenom C razinom (Certified Project Manager/IPMA LEVEL C) prema međunarodnom sustavu ovjere projektnog managementa.

Predavanje o licenciranju softvera i baza podataka na FER-u u petak

Predavanje Licensing Software and Databases održat će u petak 27. veljače u 10 sati u Sivoj viječnici FER-a dr. Sarah Macnaughton s Oxfordskog sveučilišta.

Veliki trgovački lanci drže 72 posto prometa

Kada se promatra proizvode svakodnevne potrošnje Konzum je i dalje apsolutni lider u spontanoj (82 posto) i ukupnoj poznatosti (99 posto) trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Značajnu ukupnu poznatost, od preko 90 posto, osim Konzuma imaju još Pevec, Kaufland, Getro, Mercator, Lidl i Billa, rezultati su Gfkovog istraživanja.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.