Oglasnici na internetu ubijaju prihode tiskanih medija

Oglasnici na internetu ubijaju prihode tiskanih medija, te se broj ljudi koji su koristili online oglasnike u SAD-u u zadnje četiri godine povećao sa 22 na 49 posto, dok su prihodi novina od oglasa pali sa 17 na 10 milijardi dolara, piše Venturebeat.com

Profil zanimanja - djelatnik helpdeska

Djelatnik na helpdesku još jedno je zanimanje čije detalje otkrivamo u sklopu nove rubrike "Profili zanimanja" čija svrha je približiti različita zanimanja studentima i nezaposlenima ali i svima drugima koje zanima što drugi rade na poslu.

Seminar za prodajne predstavnike u Osijeku odgođen za 16.06.

Centar za poduzetništvo Osijek 16.6.2009. organizira seminar Prodajne vještine za prodajne predstavnike i prodavače u direktnoj prodaji. 

Ivan Krstić prešao u Apple

Ivan Krstić prešao u Apple | Karijere | rep.hr

Ugledni hrvatski stručnjak za računalnu sigurnost Ivan Krstić poznat po poziciji direktora za sigurnost u programu One Laptop per Child (OLPC), pridružio se američkom Appleu, objavljeno je na zdnet.com

Nakon sestara Bostjančić na vrhu Everesta Šijan i Vrbek

Nakon sestara Bostjančić na vrhu Everesta Šijan i Vrbek | Ostale vijesti | rep.hr

Ena Vrbek i Milena Šijan ponovile su uspjeh sestara Bostjančić, te su se danas u 1:05 sati po hrvatskom vremenu uspele na Mont Everest.

Uveden informatički sustav u prvu hrvatsku e-bolnicu

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju iz Krapinskih toplica i prva e-bolnica u Hrvatskoj – Akromion - poboljšala je svoj informatički sustav integracijom sustava Medicus zagrebačke tvrtke Omega software.

Tresla se brda, rodio se Wolfram Alpha

Najave o dolasku zamjene Googleu pokazuju se samo marketinškim trikom, s obzirom da - barem za sada - Wolfram Alpha nudi samo najosnovnije informacije, ne razumije previše pitanja, a upitno je i koliko je točnih odgovora.

Effie nagrade po prvi put u Hrvatskoj

Najpriznatije marketinške nagrade u svijetu - Effie nagrade, drugog listopada dodijelit će se i u Hrvatskoj, i to u sklopu 4. Effie konferencije koja će se održati u Zagrebu, piše Seebiz.eu.

Daimler kupio 10 postotni udio u Tesla Motorsu

Njemački proizvođač automobila Daimler poznat po modelima Mercedes, kupio je 10 postotni udio u Tesla Motorsu - tvrtki koja proizvodi automobile na struju.

Saša Ćeramilac novi voditelj Novca

Saša Ćeramilac novi voditelj Novca | Karijere | rep.hr

Voditeljsko mjesto 'Novca' od 31. svibnja preuzima Saša Ćeramilac.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.