Došao Bing - microsoftov odgovor na Google

Došao Bing - microsoftov odgovor na Google | Internet | rep.hr

Microsoft je pokrenuo tražilicu Bing koja na prvi pogled gotovo da i nema veće razlike u odnosu na Google.

Silvana Menđušić glavna urednica Business.hr-a

Silvana Menđušić nova je glavna urednica Business.hr-a, odlučio je Nadzorni odbor lista koji je potvrdio i Upravu tvrtke: predsjednika Damira Čička i članove Mirelu Sertić Janković i Hrvoja Sertića.

Besplatne knjige na Danima poslovne edukacije

Dani poslovne edukacije u organizaciji Poslovnog savjetnika održavaju se danas (četvrtak) u hotelu Westin.

Crobex preskočio 2000 bodova, investicijski fondovi opet rastu

Indeks zagrebačke burze Crobex preskočio je danas vrijednost od 2000 bodova koju nije imao od studenog 2008. godine, a i vrijednosti udjela u investicijskim fondovima pokazuju napredak u posljednja tri mjeseca.

Kvačice poskupljuju slanje SMS-ova

Pisanje slova s kvačicama u sms-ovima znatno povećava obujam sms poruka, a samim time i cijenu na što se do sada nije upozoravalo korisnike, piše novi list.

SAP World Tour u lipnju u Zagrebu

Peta svjetska turneja SAP World Tour obuhvatit će 50 gradova među kojima i Zagreb u kojem će se 3. i 4. lipnja održati konferencijski program usmjeren na optimalizaciju poslovnih procesa u uvjetima krize, piše Večernji list.

Središnjem državnom uredu za e-Hrvatsku predstavljen razvojni projekt

Središnjem državnom uredu za e-Hrvatsku predstavljen razvojni projekt | Tvrtke i tržišta | rep.hr

U središnjem državnom uredu za e-Hrvatsku predstavljeni su dosadašnji rezultati na zajedničkom projektu Instituta Ruđer Bošković i tvrtke Omega software d.o.o.

Gorivo opet skuplje od utorka

Gorivo opet skuplje od utorka | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Cijene goriva ponovno će rasti u ponoć, te će od utorka 26. svibnja biti nekoliko postotaka skuplje - nova cijena Eurosupera 95 bit će 7,54 kuna a Eurodizela 6,64 kune, javlja HRT.

Učenje preko interneta - više informacija u Koprivnici

Predavanje tvrtke Cognita na temu učenja putem Interneta (e-learning) u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom u Koprivnici održat će se u HGK Županijskoj komori Koprivnica na adresi Josipa Vargovića 1/I, dana 4.6.2009. godine u 11:00 sati.

Ruska tvrtka nudi 200 milijuna dolara za samo dva posto Facebooka

Ruska investicijska tvrtka Digital Sky Technologies ponudila je 200 milijuna dolara odnosno 1,05 milijardi kuna za dvopostotni udio, što bi značilo da su ukupnu vrijednost Facebooka procijenili na nevjerojatnih 10 milijardi dolara.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.