Crobex se spušta brže nego se popeo

Crobex se spušta brže nego se popeo

Dionički indeks Crobex izgubio je u srijedu na vrijednosti čak 6,78 posto nakon što su vlasnici dionica počeli unovčavati nedavno ostvareni rast vrijednosti dionica.

Uz ukupni promet od 121,5 milijuna kuna Crobex je tako pao na 2094,84 boda čime se poništio rast ostvaren u proteklih 10 dana.

Najlikvidnije dionice na službenom tržištu bile su ponovno HT-ove uz promet od 7,6 milijuna kuna, dok je na redovnom tržištu najtrgovanija bila Atlantska plovidba koja je izgubila na vrijednosti 9,89 posto.

Graf koji donosimo prikazuje kretanje Crobexa u posljednjih 30 dana.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: