Seminar o prodajnim vještinama u Osijeku 16. lipnja

Centar za poduzetništvo Osijek 16.06.2009. organizira seminar Prodajne vještine za prodajne predstavnike i prodavače u direktnoj prodaji. 

Cilj seminara je osposobiti polaznike za otvaranje pozitivne komunikacije, uspješno provođenje alata prodaje, rješavanje prigovora, praćenje konkurencije, te dati konkretne prijedloge o tome što učiniti kada kupac kaže NE, odnosno kako ga potaknuti da kaže DA.

Kako biti proaktivan i uspješan prodavač glavna je tema ovog seminara.

Voditeljica seminara je mr.sc. Darija Krstić koja će ovu temu objasniti i približiti polaznicima kroz niz praktičnih primjera te različite vježbe i simulacije, a seminar uključuje i nekoliko alata za lakše praćenje i postizanje učinkovitosti prodaje prodajnih predstavnika i prodavača u direktnoj prodaji.

Mr. Krstić ima bogato iskustvo na području prodaje. Naime, četiri godine bila je regionalna voditeljica prodaje u kompaniji AWT International, najjačoj distribucijskoj kući u Hrvatskoj. Također je vodila prodaju u tvrtkama Fairtrade, Orbico i Dupin. Trenutno je voditeljica Centra za poduzetništvo Osijek.

Više o seminaru možete doznati na besplatni telefon 0800 345 345 ili putem maila info@poduzetnistvo.org

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: