HZZ sufinancira zapošljavanje teže zapošljivih u Koprivnici

Gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić, predstavnici Komunalca i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, predstavili su jutros u 8 sati program Mjera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Godišnjeg plana poticanja zapošljavanja za 2009. godinu, a sukladno Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanja za 2009. i 2010. godinu, Grad Koprivnica inicijator je i izvođač Programa javnih radova za teže zapošljive i dugotrajno nezaposlene osobe.

Zbog nelogične uredbe majke male djece prisiljene dati otkaz

Odluka gradskog ureda grada Zagreba prema kojoj se za 2009/2010 u vrtić mogu upisati samo djeca koja će do 31.8.2009. navršiti godinu dana, neke majke stavlja u nezgodan položaj jer zbog toga ne mogu poslati dijete u vrtić niti kad navrši godinu dana te će morati birati između ilegalnog zapošljavanja babysitterice, davanja otkaza ili uzimanja neplaćenog dopusta.

Koja mjesta na Jadranu izbjegavati?

Sezona godišnjih odmora i kupanja se bliži, pa je sve aktualnije i pitanje o čistoći mora na hrvatskim plažama koju svake godine ispituje ministarstvo zaštite okolišta, prostornog uređenja i graditeljstva.

Seminar o racionalnom poslovanju 17. lipnja u Osijeku

Centar za poduzetništvo Osijek 17.6.2009. organizira seminar Racionalno poslovanje. 

Seminar o prodajnim vještinama u Osijeku 16. lipnja

Centar za poduzetništvo Osijek 16.06.2009. organizira seminar Prodajne vještine za prodajne predstavnike i prodavače u direktnoj prodaji. 

Crobex nastavio pad, četvrtak završio niži još 4,2 posto

Crobex nastavio pad, četvrtak završio niži još 4,2 posto | Financije | rep.hr

Dionički indeks Crobex je treći uzastopni dan nastavio s padom, u jednom trenutku je pao i ispod 2000 bodova, a dan je završio na 2006,82 boda odnosno 4,2 posto manje nego jučer.

Boris Teški novi predsjednik Uprave Adriatica.neta

Boris Teški novi je predsjednik Uprave Adriatica.neta, dok su novi članovi Uprave Selimir Ognjenović i Peter Imberg, piše Jutarnji.hr

Crobex se spušta brže nego se popeo

Crobex se spušta brže nego se popeo | Financije | rep.hr

Dionički indeks Crobex izgubio je u srijedu na vrijednosti čak 6,78 posto nakon što su vlasnici dionica počeli unovčavati nedavno ostvareni rast vrijednosti dionica.

Biatlonac Jakov Fak preuzeo ključeve Citroena C4 Visio+

Biatlonac Jakov Fak preuzeo ključeve Citroena C4 Visio+ | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Citroen HRVATSKA, Prodajni salon Savska i Hrvatski biatlonski savez potpisali su danas ugovor o poslovnoj suradnji na sportskim, promotivnim, edukativnim i ostalim eventima u kojima sudjeluje HBS i Jakov Fak.  

Održana radionica za korisnike ERP rješenja

Specijalizirane tematske radionice pod nazivom „IT podrška za optimizaciju poslovanja“. održane su ovih dana u hotelu Aristos u Buzinu u organizaciji tvrtke Omega software.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.