Nokia preuzela društvenu mrežu Dopplr

Nokia preuzela društvenu mrežu Dopplr | Internet | rep.hr

Finski proizvođač mobitela Nokia preuzeo je društvenu mrežu namijenjenu putovanjima zvanu Dopplr, objavio je sfgate.com

Hrvoje Prpić misli da HG Spot propada zbog lošeg menadžmenta

Razlog loše situacije u HG Spotu nije zasićenje tržišta, nego loše vođenje kompanije, rekao je u izjavi za portal SEEbiz.eu osnivač te tvrtke Hrvoje Prpić.

Što su DDoS napadi?

Bojan Ždrnja, konzultant za računalnu sigurnost tvrtke Infigo IS pojasnio je za rep.hr što su to DDoS napadi kojima je trenutno izložen portal Index.hr

Sutra počinje dijeljenje pozivnica za Google Wave

Sutra počinje dijeljenje pozivnica za Google Wave | Internet | rep.hr

Broj korisnika koji testiraju program za komunikaciju Google Wave, u drugoj fazi testiranja koja će započeti u srijedu 30. rujna proširit će se na 100.000 korisnika putem pozivnica.

Novi hrvatski triler na YouTubeu

Rubrika zabava i odmor ovaj put donosi iznimno napeti trailer novog trash trilera čija se radnja odvija u Splitu.

Yu domena briše se u srijedu

Stara Internet domena Srbije .yu prestat če postojati 30. rujna ove godine, ako ne bude odobreno njezino produženje, piše Economy.rs

Backgammonom do 6000 kuna

Backgammonom do 6000 kuna | Edukacija i događanja | rep.hr

Međunarodni otvoreni turnir u Backgammonu čiji nagradni fond iznosi 10.000 kuna održat će se 17. i 18. listopada u Rijeci, a jedina potrebna kvalifikacija za sudjelovanje jest znati igrati Backgammon.

Google će uložiti 10 milijuna dolara u dobre ideje

Googlev projekt "10 na stotu" bliži se kraju, a glasovanje za najbolje pristigle ideje čiju će realizaciju ostvariti Google ulaganjem 10 milijuna dolara završava 8. listopada.

Internet oglas ministarstva turizma prikazan 303 milijuna puta

Sredstva za promidžbu hrvatskog turizma povećana su s devet milijuna eura u 2008. godini na 28 milijuna eura u 2009. godini, piše Novi list.

TEDxZagreb dobio web stranicu

Konferencija TEDxZagreb o idejama vrijednim širenja koja će se održati 14.11.2009. godine, dobila je prošlo ponedjeljka i svoju web stranicu.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.