Oracle konferencija u Rovinju

Oracle konferencija u Rovinju | Edukacija i događanja | rep.hr

Konferencija hrvatske udruge Oracle korisnika "hroug", četrnaesta po redu, održat će se od 13. do 17. listopada 2009. godine u Rovinju.

Index.hr najavio nagradu onima koji otkriju napadače na portal

Napadi na Index traju već četvrti dan  a stručnjaci Indexa, Iskon Interneta i Vendora poduzimaju sve da zaustave napade, objavljeno je na samome Index.hr portalu.

Hakiran Necenzurirano.com

Kontroverzni novinar Domagoj Margetić kojeg neki cijene zbog hrabrog pristupa nekim temama, a drugi optužuju zbog navodne povezanosti sa špijunskim miljeom objavio je nešto prije ponoći na svom Twitter kanalu kako je njegov portal Necenzurirano.com hackiran.

Twitter procijenjen na milijardu dolara

Twitter procijenjen na milijardu dolara | Internet | rep.hr

Internet servis Twitter još nema ni poslovni model, a skoro ulaganje u vrijednosti 100 milijuna dolara postavit će vrijednost te stranice na milijardu dolara, piše WSJ.

Proglašeni pobjednici Seedcampa

Proglašeni pobjednici Seedcampa | Tehno i IT | rep.hr

Pobjednički timovi ovogodišnjeg Seedcampa održanog u Londonu su Boxed Ice iz Velike Britanije, Branient iz Rumunjske, Codility iz Poljske, Erply iz Estonije, Patients know best iz Velike Britanije i Talasim, objavio je Techcrunch.

West Gate u Zaprešiću otvara 3000 radnih mjesta

West Gate u Zaprešiću otvara 3000 radnih mjesta | Zapošljavanje | rep.hr

West Gate, najveći trgovački centar u Hrvatskoj koji se 22. listopada otvara u Zaprešiću, otvorit će 3000 radnih mjesta, piše Vjesnik.

TechnoMax otvorio mega centar tehničke robe u zagrebačkoj Dubravi

Technomax je danas otvorio šestu trgovinu u Hrvatskoj, mega centar tehničke robe u sklopu centra "Garden Mall" u Dubravi, Oporevečka 14 u Zagrebu.

Gmail i Index.hr imaju teškoće u radu

Gmail i Index.hr imaju teškoće u radu | Internet | rep.hr

Korisnici Gmaila suočeni su s ponovnim problemima u radu servisa, a iz Googlea javljaju kako će probleme pokušati otkloniti što je prije moguće.

Ritam društvenih valova - najavljujemo teme šeste Web strategije

Web konferencija Web::Strategija 6 održat će se 19. studenog 2009, godine u Hypo EXPO XXI centru, a tema web predavanja o internetskom marketingu bit će primjena društvenih medija.

Vlatko Pejić novi kreativni direktor Luminusa

Vlatko Pejić novi je kreativni direktor Luminusa, koji je na ovo mjesto došao s dugogodišnjim iskustvo rada koje je stekao u reklamnim agencijama Bruketa & Žinić, Grey Worldwide, Ogilvy i drugima.