Business.hr izlazi iz bete

Business.hr izlazi iz bete

Poslovni portal Business.hr povremeno je nedostupan tijekom večeri, jer će u ponoć će dobiti svoje novo ruho, tako da od ponedjeljka više neće biti dostupan stari dizajn ovog portala.

Novi dizajn najavili smo još prije nekoliko dana od kada je bio dostupan na adresi beta.business.hr, a od tada je doživio nekoliko manjih izmjena uglavnom estetske prirode - dodana je crna površina u samom vrhu, na dijelu izbornika pet glavnih vijesti svijetlo plava boja je zamijenjena sivom, smanjen je dio s google oglasima i slično.

Business.hr poslovni je portal i dnevni list koji su od švedskog Bonnier pressa preuzeli Medijska mreža i bosansko hercegovački tajkun Mujo Selimović, a posao izrade novog web portala povjerili su tvrtki NEOMEDIA komunikacije.

UPDATE: Čini se da je prelazak na novi izgled portala odgođen na manji vremenski period zbog tehničkih problema.

Darko Baniček novi urednik web izdanja Business.hr-a

Darko Baniček novi je glavni urednik web izdanja Business.hr-a, a sami portal uskoro ce doživjeti temeljiti redizajn za koji je zadužena tvrtka NEOMEDIA komunikacije.

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima

Uklanjanjem lozinke, pogled na budući izgled poslovnog portala Business.hr postao je dostupan svima, a za nekoliko dana u potpunosti će zamijeniti dosadašnji.