Hrvoje Prpić pokreće prvi svjetski 3D trgovački centar

Hrvoje Prpić pokreće prvi svjetski 3D trgovački centar

Prvi svjetski online 3D trgovački centar otvorit će se u Hrvatskoj, a iza njega stoji bivši vlasnik HG Spota, Hrvoje Prpić - piše vecernji.hr

Projekt vrijedan milijun eura startat će početkom studenog na adresi trillenium.hr, a pružat će mogućnost obilaska 3D trgovačkog centra, na 180.000 virtualnih četvornih metara u kojem će svoje proizvode nuditi 90 tvrtki.

Kupac će na računalu moći obilaziti virtualne trgovine hodajući kao da je u računalnoj igri, a moći će i tekstualno komunicirati s virtualnim prodavačima. Kupljena roba plaćat će se karticama ili prepaidom, a dolazit će na adresu istog dana ili će se moći preuzeti u trgovinama u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Kako do sada u Hrvatskoj nije bilo sličnih projekata ne zna se kako će tržište reagirati, no u Trilleniumu očekuju 30.000 korisnika dnevno i godišnji promet od 100 milijuna kuna. Pokaže li se hrvatski projekt uspješan, planira se širenje na SAD, Njemačku, Veliku Vritaniju, Francusku, Španjolsku i Italiju.

Na čelu projekta nalazi se Tomica Radošević, nekadašnji key account manager u HG Spotu i Z-EL Chipoteci.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške:
     

Poslovni anđeli od 111 prijava odabrali samo jednu

Hrvatska mreža poslovnih anđela koja povezuje poduzetnike i ulagače do sada je primila 111 poduzetničkih ideja za projekte, 68 ih je eliminirano zbog neprikladnosti, a od 14 koji su prezentirani anđelima-ulagačima, realizaciju je za sada doživio samo jedan.

Bugarski Technomarket došao u Hrvatsku, ali ne kupuje HG Spot

Otvaranjem trgovine potrošačke elektronike i bijele tehnike Technomarket u sklopu riječkog trgovačkog centra Plodine, bugarski lanac Technomarket ušao je na hrvatsko tržište, piše pcchip.hr

Hrvoje Prpić misli da HG Spot propada zbog lošeg menadžmenta

Razlog loše situacije u HG Spotu nije zasićenje tržišta, nego loše vođenje kompanije, rekao je u izjavi za portal SEEbiz.eu osnivač te tvrtke Hrvoje Prpić.