Hackiran job site britanskog Guardiana

Hackiran job site britanskog Guardiana | Internet | rep.hr

Britanski portal s oglasima za posao Guardian jobs prošle noći bio je meta hackerskog napada koji je otkrio korisničke podatke na tom portalu.

VIDEO: Čovjek šišmiš juri Francuskom

Najnoviji šaljivi video francuskog zabavljača Remia Gaillarda kao i u većini slučajeva skrivena je kamera, a Remi je ovaj put obučen u Šišmiša :)

Webmajstori.net nedostupni zbog prekoračenog bandwidtha

Webmajstori.net nedostupni zbog prekoračenog bandwidtha | Internet | rep.hr

Portal Webmajstori.net večeras je nedostupan svojim posjetiteljima, a umjesto portala na browseru se pojavljuje poruka o prekoračenja bandwidtha.

Redizajnirani CNN starta u ponedjeljak

Redizajnirani CNN starta u ponedjeljak | Internet | rep.hr

Temeljiti redizajn web portala televizijske kuće CNN pokazan je američkim novinarima, a dosadašnji će biti zamijenjen novim u ponedjeljak 26. listopada 2009. godine.

Augmented reality stigao u Hrvatsku - mobitel prepoznaje objekte u prostoru

Gledati prostor oko sebe kroz objektiv mobitela dok se na ekranu prikazuju dodatne informacije o lokaciji objekata u tom prostoru poput benzinskih postajai bankomata i slično postaje stvarnost u Hrvatskoj zahvaljujući tvrtki Binarna rješenja.

Objava podataka o knjižnicama na mrežnim stranicama Ministarstva kulture

Projekt  kojim je Omega software u suradnji s partnerskom tvrtkom Globaldizajn razvila web aplikaciju za objave podataka o knjižnicama na mrežnim stranicama Ministarstva kulture, završen je ovih dana.

CROZ, Tau on-line i Klising na popisu najbrže rastućih IT tvrtki

CROZ, Tau on-line i Klising na popisu najbrže rastućih IT tvrtki | Tvrtke i tržišta | rep.hr

CROZ, Tau on-line i Klising Tri su hrvatske tvrtke koje su se plasirale na listu 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom na području Srednje Europe, dok je u podkategoriji “Zvijezde u usponu” hrvatska tvrtka Multicom osvojila prvo mjesto.

VIDEO: Mac odgovara Windowsima

Dolazak Windowsa 7 bio je presudan u izradi video oglasa u kojem se Macintosh izruguje s Windowsima.

VIDEO: Kako imati nezaboravno vjenčanje?

Činjenica da je video snimku početka ovog vjenčanja na Youtubeu pogledalo 29 milijuna ljudi, dovoljno govori o samoj snimci.

Sutra redizajnirani Jutarnji.hr

Sutra redizajnirani Jutarnji.hr | Internet | rep.hr

Velika udarna vijest i jako puno 'skrolanja' naslovnice odlike su novog izgleda jednog od najčitanijih news portala Jutarnji.hr-a koji će sutra zamijeniti dosadašnji.