Prepreke pri zapošljavanju u Hrvatskoj su korupcija, nepotizam i seksizam

Prepreke pri zapošljavanju u Hrvatskoj su korupcija, nepotizam i seksizam | Zapošljavanje | rep.hr

Hrvati smatraju da su, u usporedbi s razvijenim zemljama Zapadne Europe, nepotizam, mito i korupcija ogroman problem tržišta rada u Hrvatskoj; više od polovine spremno je u potrazi za dobrim poslom napustiti Hrvatsku, ukazuju rezultati novog istraživanja austrijske online agencije za istraživanje tržišta MindTake.

IN2 dobio posao vrijedan 25 milijuna kuna

IN2 dobio posao vrijedan 25 milijuna kuna | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Grupa IN2 dobila je dva posla u sektoru informatizacije zdravstva vrijedna 25 milijuna kuna, objavio je poslovni.hr

Vemil ide u stečaj danas ili u ponedjeljak?

Vemil ide u stečaj danas ili u ponedjeljak? | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Među zaposlenicima trgovačkog centra Vemil kruži priča kako će tvrtka proglasiti stečaj danas ili u ponedjeljak, što nismo mogli provjeriti iz službenih izvora.

711 milijuna dolara ili zatvor zbog spama

Federalni sud u Kaliforniji dosudio je Facebooku 711 milijuna dolara odštete koju treba isplatiti spamer Sanford Wallace, piše Venturebeat.com

Internet slavi četrdeseti rođendan

Slanje podataka preko Arpaneta koje se po prvi put dogodilo prije točno 40 godina predstavljalo je početak razvoja Interneta, javlja BBC.

IT Poslovi u Hrvatskoj (1)

Javljanje tvrtkama putem njihovih korporativnih web stranica jedan je od načina za pronalaženje posla u IT-u, zbog čega smo odlučili objaviti web stranice tvrtki koje tijekom cijele godine nude mogućnost slanja životopisa na njihove mail adrese.

Goran Češnovar: U HG Spot dolazim na prijedlog Hrvoja Prpića

Telefonski smo razgovarali s novim predsjednikom Uprave HG Spota Goranom Česnovarom, koji vjeruje kako se HG Spot može ponovno podići na staru slavu.

Goran Češnovar novi predsjednik Uprave HG Spota

Goran Češnovar izabran je jučer za novog člana Uprave HG Spota nakon što je na 13. sjednici nadzornog odbora prihvaćena ostavka dosadašnje Uprave iu sastavu Alma Curl, Sanja Biočić i Arijana Suvaljko.

Redizajniran Globus.com.hr

Redizajniran Globus.com.hr | Internet | rep.hr

Redizajn Globusovog portala koji smo najavili još u srpnju bit će gotov za nekoliko dana, a beta verzija već je vidljiva na uobičajenoj adresi web portala ovog tjednika.

VIDEO: Napravljena aplikacija za upravljanje auta mobitelom

Upravljanje autom putem mobitela danas je stvarnost zahvaljujuči aplikaciji koju je proizvela softverska tvrtka Apppirion.