Startao Specijalist.com

Startao Specijalist.com

Prva verzija online magazina čiji cilj je na jednom mjestu okupiti regionalne stručnjake za Internet koji pišu o businessu, komunikaciji, medijima, projektima, tehnologiji i novostima startala je u ponoć.

Novi web projekt Filipa Višića Specijalist.com već smo najavili prije nekoliko dana, a cilj mu je okupiti većinu stručnjaka za online poslovanje iz cijele regije: Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore i Hrvatske.

Izgled web stranice jednostavan je, te su u prvom planu tekstovi koji se trenutno dotiču tema poput SEO-a, redizajna, webshopova, internet poduzetništva i odnosa s klijentima. Trenutno je na portalu navedeno osam autora, no prema najavama može se očekivati da će ih uskoro biti i nekoliko puta više. Ovaj portal moguće je pratiti i putem Twittera.

Podsjećamo kako domenu ovog online magazina Specijalist.com treba razlikovati od domene Specijalist.hr na kojoj se nalazi job site s ekonomskim poslovima.

Filip Višić uskoro pokreće regionalni online magazin

Marketinški Internet stručnjak Filip Višić uskoro pokreće novi online magazin namijenjen regionalnom tržištu koji će obrađivati teme poput businessa, komunikacija, medija, projekata, tehnologija i novosti.