Filip Višić uskoro pokreće regionalni online magazin

Marketinški Internet stručnjak Filip Višić uskoro pokreće novi online magazin namijenjen regionalnom tržištu koji će obrađivati teme poput businessa, komunikacija, medija, projekata, tehnologija i novosti.

Višić je u hrvatskim internetskim krugovima poznat po suvlasništvu u nekoliko postojećih portala od kojih je najpoznatiji portal životopis.hr, a njegov novi projekt zamislio je kao redakciju u kojoj urednici-moderatori brinu o što kvalitetnijem sadržaju svoje kategorije.

Osnovni troškovi projekta u početku će se financirati iz Google AdSense oglasa i affiliate programa (Adlink, Httpool, Interactive, Xclaim i Etarget), a u drugoj fazi predviđeni su i honorari za autore članaka.

Projekt koji je namijenjen tržištu cijele regije imat će i englesku verziju stranice, a domenu ćemo otkriti kroz nekoliko dana.

Prve reakcije o pokretanju novog portala variraju od zadovoljstva, pohvala i podrške pa do kritika zbog zasićenosti tržišta portalima i poslovnog modela čiji start se temelji na nečijem besplatnom radu.

Filip Višić prelazi u Adlink Media Croatia

Marketing menadžer Filip Višić poznat prvenstveno po suvlasništvu u nekoliko web portala, ovih dana iz Allianz Directa prelazi na novu poziciju u tvrtki AdLINK Media Croatia.

Startao Specijalist.com

Prva verzija online magazina čiji cilj je na jednom mjestu okupiti regionalne stručnjake za Internet koji pišu o businessu, komunikaciji, medijima, projektima, tehnologiji i novostima startala je u ponoć.