Neven Barković novi izvršni urednik T-portala

Neven Barković od početka studenog novi je član redakcije Tportal.hr-a, u kojoj će obavljati funkciju izvršnog urednika zajedno s Bojanom Stilinom.

Barković je karijeru započeo u Index.hr-u 1998. kao desna ruka Matije Babića, nakon čega prelazi na mjesto glavnog urednika web portala Business.hr u kojem ostaje do promjene vlasnika i zaokreta u uređivačkoj politici, zbog kojeg je i smijenjen.

Tijekom svoje karijere Barković se nebrojeno puta dokazao u otkrivanju političkih i korupcijskih afera, a u dosadašnjim portalima imao je i zapažene uspjehe po pitanju podizanja posjećenosti.

Tportal.hr redovito je u top četiri najposjećenija portala prema Gemiusu i Google Adplanneru, a Impressum broji preko 70 zaposlenih.

Silvana Menđušić glavna urednica Business.hr-a

Silvana Menđušić nova je glavna urednica Business.hr-a, odlučio je Nadzorni odbor lista koji je potvrdio i Upravu tvrtke: predsjednika Damira Čička i članove Mirelu Sertić Janković i Hrvoja Sertića.

Darko Baniček novi urednik web izdanja Business.hr-a

Darko Baniček novi je glavni urednik web izdanja Business.hr-a, a sami portal uskoro ce doživjeti temeljiti redizajn za koji je zadužena tvrtka NEOMEDIA komunikacije.