MSN na korak do redizajna

MSN.com, jedna od deset najposjećenijih web stranica u svijetu i jedna od top tri početne stranice, uskoro će biti redizajnirana nakon gotovo deset godina, objavljeno je na Searchenginewatch.comNovi redizajn već je vidljiv na probnim stranicama, a čini se da je Microsoftov pretraživač Bing na njemu dobio značajnu ulogu jer pokreće module za lokalne vijesti i MSN shopping. MSN trenutno generira 45 posto Bingovog prometa.

Osim vizualnih promjena i prelaska s plave pozadine na bijelu, tu je i okretanje MSN-a društvenim mrežama - korisnici Facebook a i Twittera moći će pristupiti feedovima ovih društvenih mreža, 

Redizajn MSN-a logičan je nastavak nakon što su prošle godine redizajnirani konkurenti Yahoo i AOL.

Trikoder redizajnirao vecernji.hr

Internet portal Večernjeg lista danas je paralaleno s postojećim stranicama portala pokrenuo i novu redizajniranu i moderniju beta verziju.

Redizajniranjem Twitter postao upotrebljivi news servis

Mikroblogerski servis Twitter doživio je redizajn, te njegova naslovnica sada puno više sliči na neku tražilicu.

Uskoro gotov redizajn portala Webmajstori.net

Redizajn Internet portala Webmajstori.net bliži se kraju, te će novi izgled i mogućnosti portala najvjerojatnije biti otkrivene u ovu nedjelju, 20. rujna 2009. godine.

Redizajniran Posao.hr

Posao.hr, job portal Oglasnik grupacije osnovan 2002. godine, doživio je danas temeljiti redizajn.

Novi dizajn Business.hr-a vidljiv svima

Uklanjanjem lozinke, pogled na budući izgled poslovnog portala Business.hr postao je dostupan svima, a za nekoliko dana u potpunosti će zamijeniti dosadašnji.

Redizajniran web World Wide Web Consortiuma

The World Wide Web Consortium (W3C), međunarodno društvo koje radi na razvoju web standarda, predstavilo je jučer svoje nove web stranice.

Redizajniran Adventure-sport.net

Vodeći hrvatski portal koji pokriva područje avanturističkih sportova Adventure-sport.net doživio je nakon četiri godine postojanja svoj prvi redizajn, koji će svim posjetiteljima biti vidljiv tek kroz nekoliko dana.

Redizajniran portal Tele2

Portal jednog od tri nacionalna mobilna operatera Tele2 redizajniran je ovih dana u skladu s nedavnim redizajnom cijelog brenda.

Sutra redizajnirani Jutarnji.hr

Velika udarna vijest i jako puno 'skrolanja' naslovnice odlike su novog izgleda jednog od najčitanijih news portala Jutarnji.hr-a koji će sutra zamijeniti dosadašnji.

Redizajnirani CNN starta u ponedjeljak

Temeljiti redizajn web portala televizijske kuće CNN pokazan je američkim novinarima, a dosadašnji će biti zamijenjen novim u ponedjeljak 26. listopada 2009. godine.

Redizajniran Globus.com.hr

Redizajn Globusovog portala koji smo najavili još u srpnju bit će gotov za nekoliko dana, a beta verzija već je vidljiva na uobičajenoj adresi web portala ovog tjednika.

Redizajniran portal grada Osijeka

Redizajn portala grada Osijeka po prvim informacijama koje smo danas objavili vrijedio je 170.000 kuna, no direktor tvrtke Escape koja je radila redizajn pojasnio nam je kako se samo trećina te cijene odnosi na web.