Poslovna rješenja Omege software prošla test kompatibilnosti s Windows 7 operativnim sustavom

Omega software kao ponosni Microsoft Gold Certified Partner sudjelovala je na radionici Windows 7 ISV Remediation Workshop  koju je organizirala tvrtka Microsoft Hrvatska. Radionica se održavala u razdoblju od 30. 06 do 03. 07. 2009. u Microsoftovom Inovacijskom centru u Varaždinu.

Cilj radionice bio je da uz stručne savjete međunarodnih konzultanata pomognu lokalnim proizvođačima poslovnih rješenja da osiguraju kompatibilnost svojih aplikacija s novim Windows 7 operativnim sustavom..

Kompatibilnost Imperios i Centrix aplikacija ondje su provjeravali Omegini djelatnici Krešimir Meze i Mario Gracin, prema čijim riječima smo postigli cilj - dokazali da su naša rješenja kompatibilna sa Windows 7 operativnim sustavom.

“Ovaj uspjeh smo i očekivali, jer uvijek ostvarujemo svoje ciljeve. Naša dužnost prema klijentima bila je sudjelovati na radionici, te ukoliko se naši klijenti odluče za Windows 7, naša poslovna rješenja su u potpunosti kompatibilna s novim operativnim sustavom te smo im spremni pružiti potpunu stručnu podršku prilikom prelaska.“ - izjavio je voditelj odjela razvoja Krešimir Meze.

Sudjelovanje i uspjeh Omege software u radionici od velike je važnosti  jer je time ušla u pripremu za certifikaciju “Compatible with Windows 7 Logo”.

 

Tomislav Balaž voditelj logistike u Omega Software-u

Tomislav Balaž postao je novi voditelj odjela logistike u tvrtki Omega software, nakon godine dana provedenih na poziciji voditelja distribucije za Republiku Hrvatsku u tvrtki Dučkić Prom d.o.o.  

Omega software uvodi sustav upravljanja informacijskom sigurnošću prema ISO 27001 standardu

Omega software je napravila još jedan u nizu iskoračnih poteza za daljnje unaprjeđenje poslovanja. Tvrtka je odlučila pokrenuti postupak uvođenja sustava upravljanja informacijskom sigurnošću koji osnovno polazište ima u standardu ISO/IEC 27001:2005.

Intervju - Davor Lovrić: S igricama za mobitele probili smo se u inozemstvo

Direktor tvrtke Savršen plan Davor Lovrić napustio je dobro plaćene poslove u računalnim tvrtkama kako bi postao sam svoj šef, a za rep.hr objasnio je i što ga najviše živcira kod prijava za posao koje dobija ovih dana.

Marko Posavec ovjereni voditelj projekta

Marko Posavec novi je ovjereni voditelj projekta u Omega softwareu s položenom C razinom (Certified Project Manager/IPMA LEVEL C) prema međunarodnom sustavu ovjere projektnog managementa.

Studenti ZŠEM-a razgovarali s poslodavcima na Student future dayu

Student future day naziv je događaja koji je u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa po četvrti put okupio brojne studente i tvrtke koje su se tim putem predstavile.

Ivana Vučetić: Kako se pripremiti za intervju za posao

Kako izgleda procedura izbora zaposlenika u Omega softwareu specijalno za rep.hr opisala je HR menadžerica u toj tvrtki Ivana Vučetić.

Omegin konzultant Hulina položio RRIF-ov certifikat

Poslovni konzultant Omega softwarea Davor Hulina, u proteklom je razdoblju položio certifikat za samostalnog knjigovođu kroz program usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova.

AZVO sklopila ugovor s Omega softwareom

Ugovor o uvođenju poslovnog informatičkog rješenja za uredsko poslovanje sklopljen je ovih dana između Omega softwarea i Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Windays: Omegina predavanja o informatičkim projektima i ERP-u

Microsoft Windays konferencija koja je nedavno zatvorena u Opatiji ove godine bila je značajna za tvrtku Omega software, koja se nakon nekoliko godina ponovo uključila u ovo prestižno okupljanje kao predavač na virtualnom i tehnološkom dijelu konferencije.

Ivana Vučetić: Kako osigurati razgovor s poslodavcem

Mnogi voditelji ljudskih resursa, recruiteri i headhunteri imaju svoje priče o životopisima i molbama za posao koji su dospjeli u njihove ruke - o čemu u drugom članku sa savjetima za posloprimce specijalno za rep.hr piše HR managerica Omega softwarea Ivana Vučetić.

Omegin UltiCAD isporučen Drvo plastu

Omega software ovih je dana zaokružila projekt implementacije poslovnog rješenja UltiCAD u tvrtku Drvo plast NOVA d.o.o. iz Buzeta.

Uveden informatički sustav u prvu hrvatsku e-bolnicu

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju iz Krapinskih toplica i prva e-bolnica u Hrvatskoj – Akromion - poboljšala je svoj informatički sustav integracijom sustava Medicus zagrebačke tvrtke Omega software.

Održana radionica za korisnike ERP rješenja

Specijalizirane tematske radionice pod nazivom „IT podrška za optimizaciju poslovanja“. održane su ovih dana u hotelu Aristos u Buzinu u organizaciji tvrtke Omega software.

Nebojša Pongračić najbolje riješio Omegin zadatak na FOI-u

U okviru projekta FOI CORE na Fakultetu organizacije i informatike koji za cilj ima povezivanje poslovne zajednice i studenata fakuteta koji će kroz godinu-dvije biti u potrazi za poslom, Omega software je sudjelovala u kategoriji Information Technology Challenge – programiranje. 

Završen projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u tvrtku Ecos trgovina d.o.o.

Ecos trgovina d.o.o. i Omega software završili su projekt implementacije poslovnog rješenja Imperios u Ecos trgovinu te dvije sestrinske tvrtke Ecos Yachting i Temo. 

UltiCAD prezentiran arhitektima u BiH

Prezentacije noviteta i trendova u industriji dekora za dizajn pločastog namještaja tvrtke Egger te informatičko rješenje UltiCAD tvrtke Omega software održane su prošli mjesec u Banja Luci i Sarajevu pred 60 arhitekata, javljaju iz Omega softwarea.

Omega software petu godinu zaredom ostaje Microsoft Gold Certified Partner

Omega software od osnutka tvrtke drži Microsoft za strateškog partnera, na čijim tehnologijama zasniva sva svoja poslovna rješenja te je i ove godine postala Microsoft Gold Certified Partner.