Omegin UltiCAD isporučen Drvo plastu

Omega software ovih je dana zaokružila projekt implementacije poslovnog rješenja UltiCAD u tvrtku Drvo plast NOVA d.o.o. iz Buzeta.

Poslovno rješenje UltiCAD je integralno poslovno rješenje za vizualizaciju, prodaju i proizvodnju namještaja, namijenjeno srednje velikim tvrtkama koje proizvode pločasti namještaj. Tvrtka Drvo plast NOVA se bavi upravo proizvodnjom pločastog namještaja.

Projekt implementacije kojim je obuhvaćena prva ugovorom zaključena faza suradnje na relaciji Drvo plast NOVA - Omega software trajao je ukupno 6 mjeseci, a završen je potpisivanjem primopredajnog zapisnika. Implementirano IT rješenje UltiCAD će pridonijeti zaokruživanju standardne ponude spavaćih, dječjih soba,  predsoblja i turističkih programa. Na taj će način tvrtka Drvo plast NOVA poboljšati i ubrzati svoje pripremne, prodajne i proizvodne procese u poslovanju. Trenutno je u tijeku priprema za širenje distribucijske mreže za prodaju spomenutog rješenja partnerskim salonima.

„Vjerujemo kako će ovo IT rješenje dati našim partnerima nezamjenjiv alat kojom će svojim kupcima omogućiti vizualiziranje vlastitog prostora, oplemenjenog našim proizvodima uz standardiziranje i automatiziranje procesa naručivanja,“ izjavio je direktor tvrtke Drvo plast NOVA, g. Goran Katarinčić.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: