Omega software petu godinu zaredom ostaje Microsoft Gold Certified Partner

Omega software od osnutka tvrtke drži Microsoft za strateškog partnera, na čijim tehnologijama zasniva sva svoja poslovna rješenja te je i ove godine postala Microsoft Gold Certified Partner. 

Uz brojne kompetencije koje je Omega sustavno nadograđivala kroz proteklih pet godina, ove smo ih godine nadogradili u području Advanced Infrastructure Solutions, SOA and Business Process te Data Management Solutions.

Spomenute, novostečene kompetencije dokaz su vještina na područjima upravljanja bazama podataka, Active Directory-a i Storage Solutions-a te znanja u implementiranju i uvođenju programa za poslovne procese sa svojstvima integracije i upravljanja.

Gold Certified Partneri predstavljaju najviši stupanj kompetencije i stručnosti u Microsoftovim tehnologijama i imaju najbliskiji poslovni odnos s Microsoftom. Cilj partnerskih programa je prije svega davanje tehničke, edukativne, marketinške i prodajne podrške partnerima tvrtke.

„Kako Omega software konstantno prati zadovoljstvo korisnika te sustavno ulaže u proširivanje znanja i kompetencija svojih djelatnika, ovaj najviši nivo partnerstva s Microsoftom daje nam još jednu važnu potvrdu da svoje poslovanje usmjeravamo u pravom smjeru te smo ponosni na visoku razinu kvalitete usluge koju pružamo svojim klijentima.“ – izjavio je Nikola Barun, voditelj odjela prodaje Omege software.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: