Kategorija: Tehno i IT

U tijeku DDoS napad na Inu? | Tehno i IT | rep.hr
Tehno i IT

U tijeku DDoS napad na Inu?

Varaždin: Preseljenje Microsoftovog inovacijskog centra

Microsoftov inovacijski centar u Varaždinu preselio se u zgradu koja je obnovljena sa 10 milijuna kuna koje su osigurale Svjetska banka i hrvatska Vlada, javlja Lider.

Kojih deset tvrtki ide na CeBIT?

Kriza neće spriječiti deset hrvatskih tvrtki da i ove godine uz trošak od 65.000 eura posjete CeBIT sajam u Hannoveru koji će se održati od 3. do 8. ožujka. Donosimo profile tih tvrtki preuzete s webhr.blogspot.com

LG najavio solarni mobitel

LG najavio solarni mobitel | Tehno i IT | rep.hr

LG Electronics najavio je izlazak svog novog mobitela koji će koristiti samo sunčevu energiju za napajanje, javlja dvice.com. 

Google štedi energiju u kućanstvu

Google PowerMeter novi je googleov proizvod u testnoj fazi koji će korisnicima pružiti detaljnu informaciju o potrošnji električne energije u njihovom domaćinstvu, a očekuje se da bi korištenjem tog proizvoda potrošnja električne energije u domaćinstvu mogla pasti i do 15 posto piše PCWorld.com.

CMC i Novu tv moguće gledati preko mobitela

Nova tv, CMC, CNN, Eurosport i sjednice Hrvatskog sabora nakon jučerašnjeg početka testnog emitiranja Vipnetovog signala mogu se gledati putem mobitela koji su opremljeni mogućnošću primanja DVB-H signala, javlja Slobodna Dalmacija.

Google pokrenuo servis za praćenje kretanja

Praćenje nečijeg kretanja na karti na osnovu mobitela te osobe postalo je dostupno zahvaljujući novom Googleovom servisu Latitude koji u kombinaciji sa servisom Google maps prikazuje lokaciju određene osobe na karti.

Prosječna zagrebačka plaća u računalnim djelatnostima iznad 10000 kuna

Prosječna neto plaća u studenom 2008. godine iznosila je u Zagrebu 6427 kuna, dok je u računalnim i srodnim djelatnostima iznosila 10756 kuna, piše Business.hr

Prljavi trikovi prodaje začinili drugi hrvatski BarCamp

Prljavi trikovi prodaje začinili drugi hrvatski BarCamp | Tehno i IT | rep.hr

Uspješni i manje uspješni startupovi i sve što uz njih ide od prodaje oglasnog prostora na webu do optimizacije tražilica bile su vruće teme drugog hrvatskog BarCampa održanog na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva u petak, 23. siječnja 2009. godine.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.