Prvi rok brokerskog ispita u subotu 18.04.2009.

Prvi rok ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za dobivanje dozvole ili licence za obavljanje poslova brokera održat će se u subotu 18.04.2009. u prostorima Filozofskog fakuleta, Ivana Lučića 3.

Osijek: Web stranica - stvarna potreba ili tehnološki hir

Centar za poduzetništvo Osijek, dana 24. i 25. ožujka 2009. godine organizira seminar pod nazivom „Web stranica – stvarna potreba ili tehnološki hir“.

Smanjenje potražnje natjeralo Nokiu na otpuštanja

Finska Nokia najavila je u utorak otpuštanje 1700 radnika na globalnoj razini u sljedećih nekoliko mjeseci zbog smanjenje potražnje.

Zagrebačka županija odvaja 6,5 milijuna kuna za poduzetničke zone

Zagrebačka županija sutra će uputiti poziv svim svojim gradovima i općinama za dodjelu 6,5 milijuna kuna za poticanje osnivanja i razvoja poduzetničkih zona.

Inovativnost, istraživačko sveučilište i poduzeće zasnovano na znanju

Predavanje Inovativnost, istraživačko sveučilište i poduzeće zasnovano na znanju prof.dr. Ignaca Lovreka održat će se u srijedu 25. oćujka u 13 sati u Sivoj viječnici FER-a u Zagrebu.

I Erste se uključio u akcijske prodaje stanova

Erste Steiermarkische banka treća je banka koja je odlučila ponuditi povoljnije uvjete stambenog kreditiranja fizičkih osoba u suradnji sa svojim klijentima graditeljskim tvrtkama.

Nova Uprava Hypo banke najavila povoljnu prodaju stanova

Nova Uprava Hypo-Alpe-Adria banke najavila je jučer akcijsku prodaju 700 stanova svojih klijenata i planove jačanja tržišne pozicije, piše Lider.

Sajmovi karijera na FER-u i Ekonomiji

Sajam karijera na Fakultetu elektrotehnike i računarstva JobFair održat će se u utorak i srijedu - 17. i 18. ožujka - a osim nekoliko tvrtki - poslodavaca, studentima će se predstaviti i portal rep.hr čija prezentacija uz savjete za posloprimce je predviđena u srijedu u 15 sati.

HNB profitabilnija od komercijalnih banaka

Hrvatska narodna banka zaradila je gotovo 2,5 puta višu dobit od najveće komercijalne banke, što je iznenadilo mnoge domaće bankare, piše poslovni.hr

Produžen mandat Damiru Zoriću

Član uprave Sunce osiguranja Damir Zorić zadužen za sektor prodaje dobio je odobrenje Hanfe za novi mandat u Upravi društva.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.