Hrvatska tražilica GoHome stigla u Češku

Hrvatska tražilica GoHome stigla u Češku | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Češka inačica hrvatske tražilice za nekretnine GoHome predstavljena je danas pred više od 20-ak novinara iz vodećih čeških medija.

INTERVJU - ŽELJKO ANDERLON: Smišljam nove web projekte

INTERVJU - ŽELJKO ANDERLON: Smišljam nove web projekte | Internet | rep.hr

Pionira Internet portala u Hrvatskoj i pokretača monitor.hr-a, forum.hr-a i blog.hr-a Željka Anderlona pronašli smo na okruglom stolu u Novinarskom domu, te smo mu specijalno za rep.hr postavili nekoliko kratkih pitanja.

Prosječna plaća u prosincu pala na 5176 kuna, najveće plaće u financijama

Prosječna neto plaća po radniku u siječnju 2009. godine iznosila je 5.176 kuna i prema onoj isplaćenoj u prosincu 2008. godine, nominalno je pala 1,9 posto, a realno 3,1 posto podaci su koje je objavila Fina.

Srića predstavio Inicijativu nade

Srića predstavio Inicijativu nade | Ostale vijesti | rep.hr

Kandidat za gradonačelnika Velimir Srića predstavio je danas u Europskom domu svoj pokret Inicijativa nade s kojim izlazi za zagrebačke lokalne izbore u nadi da će se konačno promijeniti način upravljanja gradom.

Studenti ZŠEM-a razgovarali s poslodavcima na Student future dayu

Studenti ZŠEM-a razgovarali s poslodavcima na Student future dayu | Edukacija i događanja | rep.hr

Student future day naziv je događaja koji je u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa po četvrti put okupio brojne studente i tvrtke koje su se tim putem predstavile.

Osječki seminar "Kako zaposliti i zadržati ljude" odgođen za 27.03

"Kako zaposliti i zadržati najbolje ljude" naziv je seminara na kojem poduzetnici mogu saznati kako pronaći zaposlenike, pratiti njihovu efikasnost i zadržati motiviranost. 

Okrugli stol o novinarstvu na internetu

Okrugli stol o budućnosti nezavisnog novinarstva na internetu održat će se sutra 10. ožujka 2009. godine u 17:30 sati u HND-u u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog novinarskog društva i web stranica H-alter.org i pollitika.com 

U 413 hrvatskih tvrtki prosječna plaća iznad 13.000 kuna neto

U 413 hrvatskih tvrtki prosječna plaća iznad 13.000 kuna neto | Financije | rep.hr

Prosječna plaća u prosincu 2008. godine iznosila je preko 13.000 kuna neto u čak 413 hrvatskih tvrtki koje zapošljavaju 10.503 zaposlenika, podaci su iz novog Fininog izvještaja.

Barron preporučio dionice Microsofta, Googlea i eBaya

Microsoft, Google i eBay financijski tjednik Barron's uvrstio je među globalne korporacije čije dionice je dobro imati u sljedećih deset godina, piše Business.hr

Dobit Zagrebačke banke 1,49 milijardi kuna

Grupa Zagrebačka banka objavila je kako je u 2008. godini ostvarila dobit prije oporezivanja koji iznosi 1,92 milijarde kuna, dok je ostvarena neto dobit 1,49 milijardi kuna. To je porast od impresivnih 17,2 posto u odnosu na 2007. godinu, zaključak je donesen na temelju revidiranih financijskih izvješća za prošlu godinu, pišu Business.hr i Seebiz.eu.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.