Ramljak na čelu Instituta Ruđer Bošković - Đikić osudio način izbora

Ramljak na čelu Instituta Ruđer Bošković - Đikić osudio način izbora | Karijere | rep.hr

Znanstvenica Danica Ramljak izabrana je u utorak za ravnateljicu instituta Ruđer Bošković, što nije dobro prihvaćeno u dijelu znanstvene zajednice unutar koje je najkritičniji bio ugledni znanstvenik Ivan Đikić koji je za portal rep.hr kritizirao Upravno vijeća zbog izbora Ramljak za novu ravnateljicu. 

Rep.hr medijski pokrovitelj konferencije Informatika u turizmu: Primjena.com

Konferencija „Informatika u turizmu: Primjena.com“ kojoj je rep.hr jedan od medijskih pokrovitelja pružit će okupljenima strateške informacije o mogućnostima i raspoloživim tehnologijama i rješenjima namijenjenim turističkoj industriji, s ciljem poboljšanja poslovanja. 

Sajam poslova HZZ-a danas u Zagrebu

Sajam poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održava se danas, 25. ožujka u domu Sportova od 10 do 18 sati.

Google nudi alternativne izraze u rezultatima pretrage

Googleovi rezultati u pretragama od utorka mogu biti još precizniji zahvaljujući novinama u rezultatima pretrage, piše latimes.com

Hanfa organizira savjetovanje za investicijske fondove

Savjetovanja za predstavnike društava za upravljanje investicijskim fondovima te za predstavnike Udruženja za poslovanje i posredovanje na financijskim tržištima organiziraju Hanfa i HGK drugog odnosno trećeg travnja 2009. godine, objavila je Hanfa.

PRimjena.com organizira konferenciju Informatika u turizmu

Konferencija“PRimjena.com: Informatika u turizmu” na kojoj će se okupiti domaća stručna elita iz ICT industrije te predstavnici domaćih turističkih poslovnih subjekata – hotelijera, turističkih agencija te prijevoznika održat će se 02. travnja 2009. godine.

Europske fond menadžere čeka teška godina

Nepovjerenje razočaranih ulagača u investicijske fondove nije samo hrvatski problem - vjeruje se da će 2009. godina biti još jedna teška godina za fondove u Europi, piše Lider.

Primorac štedi na znanosti gdje javnost ne vidi

"Ulažemo u znanje i obrazovanje koliko god možemo" rekao je ministar znanosti Dragan Primorac potpisujući sporazum o izgradnji studentskog doma u Splitu prešućujući kako se na znanosti maksimalno štedi na onim mjestima koja su manje vidljiva novinarima i javnosti.

Tiskani mediji traže nultu stopu PDV-a

Novinski izdavači uskoro će tražiti nultu stopu PDV-a na novine, jer je to po njihovom mišljenju jedini način da se izbjegne gašenje dijela tiskovina, piše Vidi.hr

Država reže plaće zaposlenima u državnoj upravi

Poreznici, carinici, vojnici, policajci i tajnice u državnoj upravi od travnja će imati šest posto manje plaće, piše Novi list.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.