Plivu čeka novi val otkaza?

Plivu čeka novi val otkaza?

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili od dva različita izvora unutar Plive, izraelski vlasnik Teva ohrabren manjkom nezadovoljstva u javnosti nakon prvog vala otkaza odlučio je provesti i drugi ne čekajući do ljeta kako je prvi čas navodno bilo planirano.

Informaciju smo pokušali provjeriti u press centru Plive, u kojem su mailom poslali ljubazni odgovor koji nije ni potvrde ni negacije našeg upita o drugom valu otkaza te ga prenosimo u cijelosti:

"Kao što je poznato, u prosincu 2008. godine PLIVU je preuzela izraelska kompanija Teva, nakon čega je odmah započeo proces integracije. Uprava PLIVE 9. veljače 2009. objavila je detalje završenog procesa planiranja integracije. Usvojena je i nova organizacijska struktura te poslovni planovi koji će omogućiti da se u potpunosti iskoriste prednosti integracije te značajno poveća efikasnost i osigura kontinuirani rast u Hrvatskoj.

Istom je prilikom najavljeno kako su, nažalost, prilagodbe u organizacijskoj strukturi neminovno zahtijevale i prilagodbe u broju i strukturi PLIVINIH zaposlenika te će se tijekom godine broj zaposlenih u Hrvatskoj smanjiti za 790.

U skladu s poslovnom politikom kompanije, PLIVA nije u mogućnosti detaljnije komentirati nagađanja kakva spominjete u svom upitu."

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: