Najposjećeniji hrvatski siteovi: Adplanner vs. Gemius

Jesu li najposjećeniji siteovi u Hrvatskoj prema Gemiusovoj ljestvici isti kao i oni u ljestvici Googleovog servisa Adplanner? Provjerite u našoj tablici 20 najposjećenijih hrvatskih siteova na čijem vrhu se nalazi Facebook sa 1,2 milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Mini recesijska konferencija - prodaja weba

Mini konferencija predavača Alena Majera i Tomislava Cara koja će pomoći svima koji imaju problema s prodajom oglasnog prostora na webu održat će se 27.3.2009. godine 

Nezaposlenost u Kaliforniji porasla na razinu iz 1983. godine

Stopa nezaposlenosti u Kaliforniji dosegnula je u veljači 10,5 posto, što je najviša razina od 1983. godine, javlja Bloomberg.

Predavanje Caroline Jarret najzapaženije na Perpetuumovoj konferenciji

Predavanje Caroline Jarret najzapaženije na Perpetuumovoj konferenciji | Edukacija i događanja | rep.hr

Predavanje Caroline Jarret o web upotrebljivosti bilo je najzapaženije predavanje na četverodnevnoj iSite korisničkoj konferenciji u organizaciji Perpetuum Mobilea, koja je završila danas radionicom "Pisanje za web" slovenskog eksperta Vuka Ćosića.

Konačna verzija Internet Explorera 8 od danas dostupna na Internetu

Microsoft je na svom službenom blogu objavio da će danas korisnicima ponuditi na download konačnu verziju Internet Explorera 8 - po zastupljenosti najpopularnijeg internet preglednika.

Potpisan ugovor Poduzetnik Pula 2009.

Ugovor o poslovnoj suradnji za projekt „Poduzetnik Pula 2009.“ koji se provodi u suradnji sa sedam poslovnih banaka, potpisan je danas u Puli.

Stipendijom do bankarske prakse u Grazu

Sveučilište u Grazu i Steiermarkische Sparkasse Bank raspiali su natječaj za prijavu na "Best of South-East", edukacijski program namijenjen talentiranim i ambicioznim diplomantima i studentima iz Slovenije, Hrvatske Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

ASP.NET radionica na FER-u

eSTUDENT i Microsoft Hrvatska prvu u ciklusu ASP.NET radionica održat će u petak, 20. ožujka 2009. u 12 sati u Sivoj vijećnici FER-a.

EFZG za lipanj sprema međunarodnu studentsku konferenciju

EFZG za lipanj sprema međunarodnu studentsku konferenciju | Edukacija i događanja | rep.hr

Studentski projekt Međunarodne studentske konferencije pod nazivom 1st International Student Conference 2009 „Time to Rethink Economics“ po prvi puta održati će se 12. i 13. lipnja 2009. u prostorima Ekonomskog fakulteta Zagreb. 

Google Chrome eksperimentira s JavaScriptom

Google je pokrenuo web stranicu Chrome Experiments kako bi demonstrirao što sve njegov pretraživač Chrome može omogućiti u kombinaciji s JavaScriptom, piše cnet.com

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.