Uveden RSS feed za rep.hr

RSS feed za pregledavanje oglasa za posao uveden je na portalu rep.hr, nakon što je sve veći broj korisnika tražio njegovo uvođenje.

Trenutna verzija RSS feeda prikazuje samo oglase za posao, i to na način da se u vrhu prikazuju jumbo oglasi (od novijih prema starijima) a ispod njih veliki oglasi (od novijih prema starijima) i na dnu mali oglasi.

Adresa feeda je http://feeds2.feedburner.com/rep/novi-poslovi a uskoro planiramo dodavanje uobičajene ikone i druga poboljšanja na stranici. RSS feed osvježava se svakih sat vremena.

RSS je tehnologija koja omogućuje automatsko preuzimanje sadržaja sa stranice, čime se omogućuje praćenje sadržaja bez posjećivanja stranice. RSS možete pratiti programima za čitanje RSS-a ili preko internet preglednika Mozilla.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: