Bing je samo jedno oružje u ratu Googlea i Microsofta

Microsoftova nova tražilica Bing dosta brzo povećava svoj udio na tržištu te je u prošlom radnom tjednu 12,1 posto Internet pretraga u SAD-u obavljeno preko nje, javlja Reuters.

Počeli upisi na postdiplomski na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Ekonomski fakultet u Zagrebu raspisao je natječaj za upis nove generacije pristupnika na poslijediplomski doktorski studij i poslijediplomske specijalističke studije u sljedećoj akademskoj godini.

Crobex se otkotrljao do 1900 bodova

Crobex se otkotrljao do 1900 bodova | Financije | rep.hr

Preokret koji je jučer spriječio pad Crobexa, danas se nije ponovio, tako da je dioničkom indeksu do kraja dana vrijednost pala za 3,48 posto na 1904,70 bodova,

Mensino testiranje na splitskom FESB-u

Mensino testiranje koje mjeri kvocijent inteligencije i najinteligentnijima omogućuje članstvo u organizaciji, održat će se u Splitu, 20.06.2009. godine na FESB-u.

Hrvatski web projekti natječu se za europsku nagradu

Popis 260 projekata prijavljenih za sudjelovanje na prestižnom natječaju za dodjelu Europskih nagrada iz područja elektroničke uprave ove godine obuhvaća i 15 hrvatskih, objavljeno je na e-Hrvatska.

MySpace otpušta 400 zaposlenih

Društvena mreža MySpace, koju je tek nedavno brojem korisnika u SAD-u prestigao Facebook, smanjit će broj zaposlenih za 400, odnosno za oko 30 posto, piše New York Times.

Michelin najavio 1093 otkaza

Michelin najavio 1093 otkaza | Zapošljavanje | rep.hr

Francuski proizvođač guma Michelin objavio je danas kako kroz sljedeće tri godine planiraju podijeliti 1093 otkaza, počevši od sljedeće godine piše WSJ.

Što menadžere pitaju na razgovoru za posao

Nakon članka u kojem smo nabrojali deset općenitih teških pitanja na razgovoru za posao, nastavljamo s pitanjima koja mogu biti postavljena menadžerima, a koja je također dobro čuti i proći prije odlaska na razgovor za posao.

Započela Web Strategija 5.0

Započela Web Strategija 5.0 | Tehno i IT | rep.hr

Konferencija We::Strategija 5.0 koja uključuje današnja predavanja i sutrašnju Web Business Radionicu započela je jutros u Hypo EXPO XXI konferencijskom centru.

Google planira povećati sigurnost Gmaila

Google razmišlja o promjeni back-end servera, kako bi neki korisnici automatski gmail gledali putem HTTPS veze, piše PCWorld.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.