Crobex nastavio prošlotjedni pad

Crobex nastavio prošlotjedni pad

Crobex je nastavio pad i u ovom tjednu, te je prvi radni dan završio na 1866,51 bodova, odnosno 2,90 posto nižoj vrijednosti nego u petak.

Promet na Burzi iznosio je samo 26,17 milijuna kunam a najtrgovanije su uobičajeno HT i Atlantska plovidba. HT je uz promet od 5,8 milijuna kuna završio na 218 kuna, što je rast od 0,59 posto, dok je Atlantska plovidba kao i u većini slučajeva išla istim smjerom kao i Crobex te je završila na 1066 kuna, odnosno 3,73 posto manjoj vrijednosti nego u petak.

Ostale dionice s prometom iznad milijun kuna danas su bile: Adris (-1,36%, 218,00kn), Dalekovod (-5,9%, 382,02kn), IGH (-2,11%, 3799,00kn), INA (-3,75%, 1320,60kn), Jadroplov (-5,96%, 180,10kn) i Uljanik plovidba (-0,53%, 189,00kn)

Linkovi vode na stanja dionica na dan otvaranja linka.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: