Crobex porastao za 1,22 posto

Crobex porastao za 1,22 posto

Nagli pad i blagi rast Crobexa proteklih radnih dana neprestano su se izmjenjivali, pa se u tu sliku uklapa i dnašnji rast od 1,22 posto nakon kojega je Crobex završio na 1889,30 bodova.

Ukupni promet danas je iznosio 40,35 milijuna kuna. Zanemari li se promet obveznicama, najtrgovanija je uobičajeno bila Atlantska plovidba (+3,85%, 1106,99kn), dok su sljedeće po prometu ovaj put dionice Slatinske banke (-3,54%, 109,00kn).

Milijunske promete imali su još samo HT (-0,46%, 217,00kn)i Dalekovod (+1,63%, 389,00).

Navedeni linkovi prikazat će stanje dionica na dan otvaranja linka.

- - - IZDVOJITE MINUTU I PODRŽITE REP.HR - - -

Ako redovito posjećujete rep.hr, vjerojatno ste svjesni da objavljujemo niz članaka koji sadrže zanimljive i društveno korisne informacije. Nastojimo ukazati na nepravilnosti i prevare, promovirati uspjehe informatičara na natjecanjima, predstaviti nove projekte i inicijative i pružiti niz drugih informacija. Iako portal ima određene marketinško-prodajne aktivnosti, proizvodnja takvog sadržaja košta i - kao i drugim medijima - dodatni izvor prihoda pomogao bi u daljnjem rastu i razvoju. Brojni portali uveli su proteklih mjeseci zaključavanje članaka i pretplatu, a mi smo se odlučili za opciju dobrovoljnih priloga za koje se izdaju računi.

Podržati nas možete već s pet kuna, na što trebate potrošiti manje od minute. Dovoljno je izabrati sličicu s jednim od ponuđenih iznosa, a nakon toga u novom prozoru izabrati način plaćanja. Radi jednostavnosti i brzine plaćanja, podržane su mobilne aplikacije KEKS Pay, Aircash i Settle te kriptovalute. Uplata se realizira putem partnerske tvrtke Neoinfo i sustava mobilepaymentsgateway.com Sustav za plaćanja je trenutnu u testnoj fazi te se ispričavamo ako u početku bude nekih nesavršenosti. Ako uočite nekakav nedostatak ili vas zanima više informacija o sustavu možete nas kontaktirati na info@rep.hr

Izaberite iznos podrške: