Kategorija: Marketing

Kako se promovirala jedna od popularnijih svjetskih video igara | Marketing | rep.hr
Marketing

Kako se promovirala jedna od popularnijih svjetskih video igara

VIDEO: Vrhunska kreativnost u ruskoj reklami

Kako to na duhoviti ruski način izgleda kad dođete naplatiti svoju policu osiguranja u nepouzdanoj osiguravajućoj kući, pogledajte u duhovitoj reklami koju je izradila pouzdana osiguravajuća kuća :)

VIDEO: Bingov glazbeni spot proglašen najgorim ikad

Microsoftova tražilica Bing izabrala je pobjednika na svom natjecanju za glazbeni spot, a brojni mediji su pobjednički rad "Bing goes the Internet" proglasili najgorim glazbenim spotom ikad.

Promovirajte tvrtku putem podcastinga na novom portalu

Novi servis namjenjen distribuciji audio i video sadržaja putem podcastinga www.mojpodcast.com pokrenutje 1. lipnja, a namijenjen je tvrtkama, udrugama i projektima koji se žele predstaviti putem podcasta.

Effie nagrade po prvi put u Hrvatskoj

Najpriznatije marketinške nagrade u svijetu - Effie nagrade, drugog listopada dodijelit će se i u Hrvatskoj, i to u sklopu 4. Effie konferencije koja će se održati u Zagrebu, piše Seebiz.eu.

Bruketa&Žinić otvorili izložbu svojih projekata u Beogradu

Bruketa&Žinić otvorili izložbu svojih projekata u Beogradu | Marketing | rep.hr

Izložba reklamne agencije Bruketa&Žinić otvorena je u petak u napuštenoj historicističkoj palači predratnog Trgovinskog društva u Beogradu.

Futura AD: Kriza podiže oglašavanje na internetu za 30 posto

Financijska kriza potaknut će tvrtke da smanje troškove oglašavanje, a to će se opet pozitivno odraziti na budžete za oglašavanje na internetu koji će porasti za 30 posto u odnosu na prošlu godinu, poruka je s prvog dana konferencije Futura AD javlja Business.hr.

Političari nezainteresirani za marketing na internetu

Političari nezainteresirani za marketing na internetu | Marketing | rep.hr

Konferencija Internet i politički marketing organizirana jučer u prostorijama Hypo Centra pokazala je koliko je internet značio u kampanji slovenskog predsjednika Turka i američkog predsjednika Obame, no broj poznatih hrvatskih političara koji su to vidjeli mogao se nabrojati na prste jedne ruke.

Najbolje reklame u 2008 - zabranjeni Đelo umalo stigao Roka

Prema anketi Business.hr-a, najbolja reklama 2008. je Zlatna lignja odnosno pun pogodak T-Mobilea Roko.