Kategorija: Marketing

Kako se promovirala jedna od popularnijih svjetskih video igara | Marketing | rep.hr
Marketing

Kako se promovirala jedna od popularnijih svjetskih video igara

Internet oglašavanje jače od televizijskog u Velikoj Britaniji

Velika Britanija prva je država u kojoj je Internet oglašavanje preteklo televizijsko - u prvoj polovici ove godine u oglašavanje na Internetu potrošeno je 1,75 milijardi funti, javlja thisislondon.co.uk

Internet oglas ministarstva turizma prikazan 303 milijuna puta

Sredstva za promidžbu hrvatskog turizma povećana su s devet milijuna eura u 2008. godini na 28 milijuna eura u 2009. godini, piše Novi list.

VIDEO: Bavaria odgovorila Heinekenu

Sjećate se Heinekenove reklame u kojoj četiri muškarca urlaju u frižideru za pivo? Bavaria je pripremila odgovor :)

Google sedmi brend na svijetu

Google sedmi brend na svijetu | Marketing | rep.hr

Google, Amazon i Zara nalaze se među brendovima koji su najviše napredovali na Interbrandovoj ljestvici Najvećih globalnih brandova objavljenoj jučer.

VIDEO: Vrhunska kreativnost u ruskoj reklami

Kako to na duhoviti ruski način izgleda kad dođete naplatiti svoju policu osiguranja u nepouzdanoj osiguravajućoj kući, pogledajte u duhovitoj reklami koju je izradila pouzdana osiguravajuća kuća :)

VIDEO: Bingov glazbeni spot proglašen najgorim ikad

Microsoftova tražilica Bing izabrala je pobjednika na svom natjecanju za glazbeni spot, a brojni mediji su pobjednički rad "Bing goes the Internet" proglasili najgorim glazbenim spotom ikad.

Promovirajte tvrtku putem podcastinga na novom portalu

Novi servis namjenjen distribuciji audio i video sadržaja putem podcastinga www.mojpodcast.com pokrenutje 1. lipnja, a namijenjen je tvrtkama, udrugama i projektima koji se žele predstaviti putem podcasta.

Effie nagrade po prvi put u Hrvatskoj

Najpriznatije marketinške nagrade u svijetu - Effie nagrade, drugog listopada dodijelit će se i u Hrvatskoj, i to u sklopu 4. Effie konferencije koja će se održati u Zagrebu, piše Seebiz.eu.

Bruketa&Žinić otvorili izložbu svojih projekata u Beogradu

Bruketa&Žinić otvorili izložbu svojih projekata u Beogradu | Marketing | rep.hr

Izložba reklamne agencije Bruketa&Žinić otvorena je u petak u napuštenoj historicističkoj palači predratnog Trgovinskog društva u Beogradu.

Futura AD: Kriza podiže oglašavanje na internetu za 30 posto

Financijska kriza potaknut će tvrtke da smanje troškove oglašavanje, a to će se opet pozitivno odraziti na budžete za oglašavanje na internetu koji će porasti za 30 posto u odnosu na prošlu godinu, poruka je s prvog dana konferencije Futura AD javlja Business.hr.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.