UltiCAD prezentiran arhitektima u BiH

Prezentacije noviteta i trendova u industriji dekora za dizajn pločastog namještaja tvrtke Egger te informatičko rješenje UltiCAD tvrtke Omega software održane su prošli mjesec u Banja Luci i Sarajevu pred 60 arhitekata, javljaju iz Omega softwarea.

Radni dan Šime Krasić - kava i novine

Radni dan Šime Krasić - kava i novine | Zabava i odmor | rep.hr

Državna revizorica Šima Krasić odgovorila je na upit Jutarnjeg lista o svom radnom danu, a odgovor je takav da je vrijedan prenošenja.

Nero 9 besplatan zauvijek

Osnovna verzija poznatog softvera za kopiranje CD-a i DVD-ova Nero 9 koja nudi samo kopiranje i snimanje medija, zauvijek je besplatna od kraja srpnja.

Kako biti ekološki osviješten na poslu

Ekološki svjesni građani paze na recikliranje otpada, potrošnju vode i odnos prema prirodi, ali s evjerojatno nisu zapitali koje sitnice mogu promijeniti na poslu i tako doprinijeti planetu.

Uspješne tvrtke znaju plivati društvenim mrežama

Komunikacija s korisnicima putem društvenim mrežama sve češće postaje dio PR-a brojnih hrvatskih i svjetskih tvrtki, no ne snalaze se sve tvrtke u tome jednako dobro.

INA zbog većeg PDV-a podigla pa vratila cijenu goriva

INA je zbog povećanja PDV-a s 22 na 23 posto prvo podigla cijene goriva za jedan posto, da bi ih dan kasnije zbog pritiska iz Vlade vratila na stari iznos.

Smanjeni kapacitet rada portala

Poštovani posjetitelji, portal rep.hr radit će smanjenim kapacitetom od 30.7. (četvrtak) do 2.8. (nedjelja).

Link tjedna: JaTrgovac.com

Link tjedna: JaTrgovac.com | Internet | rep.hr

Portal JaTrgovac.com mogao bi biti zanimljiv svima koje profesionalno ili amaterski zanima trgovina, s obzirom da na jednom mjestu donosi niz sadržaja trgovačke tematike.

Margetić: FINA priprema otkaze za rujan ili listopad

Margetić: FINA priprema otkaze za rujan ili listopad | Zapošljavanje | rep.hr

Novinar Domagoj Margetić objavio je na Twitteru kako će preko tisuću otkaza u Fini krenuti krajem rujna ili početkom listopada.

Redizajniranjem Twitter postao upotrebljivi news servis

Redizajniranjem Twitter postao upotrebljivi news servis | Internet | rep.hr

Mikroblogerski servis Twitter doživio je redizajn, te njegova naslovnica sada puno više sliči na neku tražilicu.

Objavi oglas

Procedura je jednostavna – dovoljno je poslati logo tvrtke i sadržaj oglasa na posao@rep.hr i isti ćemo objaviti tijekom toga ili sljedećeg dana.