Usred krize MORH kupuje ZIPPO upaljače za 386 tisuća kuna

Usred krize MORH kupuje ZIPPO upaljače za 386 tisuća kuna | Ostale vijesti | rep.hr

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske u srpnju ove godine na stranicama Narodnih novina objavilo je obavijest o početku javne nabave Zippo upaljača u vrijednosti od 386.059,85 kuna.

VIDEO: Osjećate se neuspješno? Nema razloga

Motivacijski video koji objavljujemo toliko je dobar u pravdanju neuspjeha da se nakon njega čak može učiniti da je neuspjeh preduvjet za uspjeh.

Deset koraka do savršenog životopisa

Deset koraka do savršenog životopisa | Zapošljavanje | rep.hr

Životopis je korak prema intervjuu za posao, a naš članak otkrit će Vam kakav treba biti da biste bili što bliže tom koraku.

Google Caffeine - velike promjene u pretraživanju weba

Google proteklih mjeseci radi na optimizaciji svog pretraživanja kroz novi projekt kodno nazvan Caffeine, koji će vlasnici nekih web stranica dočekati s oduševljenjem, a nekih drugih s ogorčenjem.

HZZ provodi mjere za poticanje zapošljavanja

Hrvatski zavod za zapošljavanje započeo je s provedbom mjera poticajnog zapošljavanja koje su u njihovoj nadležnosti, u skladu s Odlukom o prohvaćanju Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2009. i 2010. godinu koju je Vlada donijela 21. svibnja ove godine.

Delegacija EK donira nevladinim udrugama korištena računala

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj pozvala je nevladine udruge da joj se jave ukoliko su zainteresirani za donaciju polovne računalne opreme.

Marin Grdović na čelu Riznice banke Kovanica

Marin Grdović imenovan je nedavno za direktora Riznice u banci Kovanica, objavio je Nacional.

Meteorska kiša Perzeida najvidljivija u srijedu navečer

Meteorska kiša Perzeida, poznata pod nazivom Suze svetog Lovre, dosegnut će vrhunac u srijedu navečer, tj. u noći s 12. na 13. kolovoza 2009. godine.

Zatvoren promet zbog koncerta grupe U2

Zatvoren promet zbog koncerta grupe U2   | Ostale vijesti | rep.hr

Koncert grupe U2 koji će se održati u Zagrebu u nedjelju i u ponedjeljak 9 i 10. listopada razlog je zatvaranja prometa u ulicama oko stadiona na Maksimiru gdje će se održati koncert.

Twitter i Facebook pod DDOS napadom

Twitter i Facebook pod DDOS napadom | Internet | rep.hr

Niz portala među kojima su najpoznatiji najveća svjetska društvena mreža Facebook i mikroblogerska mreža Twitter od jučer su pod hakerskim napadima, zbog čega je otežano njihovo korištenje.