Još nekoliko odličnih isječaka s YouTubea

Zabavni YouTube isječci su super stvar kad ih pronađete - a još bolje je kad ih netko pronađe umjesto vas.

Raspisan natječaj za dodjelu 18 milijuna eura HR projektima

Otvoreni su natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa Razvoja ljudskih potencijala u ukupnoj vrijednosti od 18 milijuna eura, što je dio pretpristupne pomoći koju je Europska komisija namijenila Hrvatskoj, objavilo je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.

GISDATA potpisala ugovor sa slovenskom tvrtkom VO-KA

GISDATA potpisala ugovor sa slovenskom tvrtkom VO-KA | Tvrtke i tržišta | rep.hr

GISDATA GRUPA, vodeća regionalna tvrtka za primijenjenu geoinformatiku i tehničke informacijske sustave te jedna od najvećih takvih  specijaliziranih tvrtki u Europi, objavila je kako je nakon natječaja na kojem je pobijedila europsku konkurenciju, njezina operativna tvrtka GISDATA Ljubljana potpisala ugovor te integrira, razvija i uvodi novu generaciju tehničkog GIS-baziranog informacijskog sustava za jednu od četiri ključne tvrtke u okviru Javnog Holdinga grada Ljubljane te najveću tvrtku za opskrbu vodom i odvodnju u Sloveniji - javno poduzeće Vodovod Kanalizacija (VO-KA).

Suknaić: Kad Google zapošljava to bude objavljeno na službenim stranicama

Hrabren Suknaić od 2007. godine Googleov je konzultant za Hrvatsku, a od srpnja ove godine i regionalni menadžer. Zatekli smo ga na Googleovoj konferenciji i upitali nekoliko pitanja o planovima tvrtke i mogućnostima zapošljavanju u Googleu.

Wikipedia najutjecajniji site među blogerima

Wikipedia je najutjecajnija web stranica među blogerima, a od hrvatskih stranica najbolji plasman prema mjerilu urlfan ima Index.hr

Najviše računala u Hrvatskoj prodao HP, slijede Acer i M San

Trište osobnih računala u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji u trećem kvatalu 2009. godine zabilježilo je pad od 22,7 posto u odnosu na isti kvartal prošle godine, rezultati sz istraživanja analitičke tvrtke IDC Adriatics.

Novi poslovi Ericssona NT vrijedni 54,8 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla na tržištu Zajednice Neovisnih Država ugovorio niz novih poslova ukupne vrijednosti 54,8 milijuna kuna. 

Kako na inovativan način pristupiti klijentima?

Kako na inovativan način pristupiti klijentima? | Marketing | rep.hr

Tvrtke koje se bave izradom weba često prilikom pristupa klijentima zanemaruju osnovno pitanje: zbog čega bi netko naručio izradu weba baš od njih.

Nova Opera nudi razmjenu datoteka

Nova Opera nudi razmjenu datoteka | Internet | rep.hr

Pretraživač Opera 10.10 po prvi put dolazi s Opera Unite-om koji kombinira pretraživač i server, pa korisnici mogu međusobno razmjenjivati datoteke bez potrebe za trećom stranom, piše OSnews.com

Hrvati jedni od osam nacija na virtualnom skijaškom natjecanju

Hrvati jedni od osam nacija na virtualnom skijaškom natjecanju | Tehno i IT | rep.hr

Virtualni skijaški kup SKI Challenge besplatna je igra za PC koju su putem portala onlineskijanje.com ponudili 24sata i Večernji list.