Kako na inovativan način pristupiti klijentima?

Kako na inovativan način pristupiti klijentima? | Marketing | rep.hr

Tvrtke koje se bave izradom weba često prilikom pristupa klijentima zanemaruju osnovno pitanje: zbog čega bi netko naručio izradu weba baš od njih.

Nova Opera nudi razmjenu datoteka

Nova Opera nudi razmjenu datoteka | Internet | rep.hr

Pretraživač Opera 10.10 po prvi put dolazi s Opera Unite-om koji kombinira pretraživač i server, pa korisnici mogu međusobno razmjenjivati datoteke bez potrebe za trećom stranom, piše OSnews.com

Hrvati jedni od osam nacija na virtualnom skijaškom natjecanju

Hrvati jedni od osam nacija na virtualnom skijaškom natjecanju | Tehno i IT | rep.hr

Virtualni skijaški kup SKI Challenge besplatna je igra za PC koju su putem portala onlineskijanje.com ponudili 24sata i Večernji list.

Microsoft Hrvatska traži novog direktora

Microsoft Hrvatska traži novog direktora s obzirom da će sadašnja direktorica Venesa Schütz uskoro napustiti tvrtku, objavio je Business.hr

Malo programerskog humora

Vjerojatno su svi čuli za vic o broju ljudi koji znaju razmišljati binarno, ali ovdje donosimo i puno drugih manje poznatih šala.

Varga najbolji predavač šeste Web::Strategije

Miroslav Varga iz Osijeka najbolji je predavač šeste Web:Strategije prema ocjenama publike, objavljeno je na službenim stranicama konferencije.

Kreativna tvornica nakon zagrebačkog pokrenula i beogradski shopping portal

Kreativna tvornica nakon zagrebačkog pokrenula i beogradski shopping portal | Internet | rep.hr

Kreativna tvornica d.o.o. iz Zagreba i Shopping city d.o.o. iz Beograda objavili su Shop in Beograd portal na adresi www.shop-in-beograd.com i pokrenuli prvi specijalizirani regionalni online projekt povezujući tako dva najjača shopping centra Zagreb i Beograd.

Nova Uprava radija 101 najavila novi web portal

Web portal Radio 101 bit će redizajniran prvog veljače, najavio je u razgovoru na tom radiju novi direktor Drago Perić.

Google predstavio svoju ponudu u Zagrebu

Google predstavio svoju ponudu u Zagrebu | Tvrtke i tržišta | rep.hr

Što Google nudi po pitanju online promocije predstavili su danas Googleov predstavnik za Hrvatsku Hrabren Suknaić i članica Googleovog AdWords tima iz Dublina Zrinka Opasić tijekom 90 minutnog predavanja u prostorijama HGK unutar poslovnog centra Almeria koje je organizirala udruga hrvatskih developera CROWD.

Sense Consulting i Ruđer Inovacije dogovorili dugoročnu suradnju

Potpisivanjem sporazuma o poslovnoj suradnji, tvrtke Sense Consulting i Ruđer Inovacije uspostavljaju suradnju na zajedničkim projektima u sektoru istraživanja, razvoja i komercijalizacije inovacija.