IT Poslovi u Hrvatskoj (2)

IT Poslovi u Hrvatskoj (2) | Zapošljavanje | rep.hr

Popis hrvatskih IT tvrtki koje primaju životopise i u trenutku dok nemaju raspisan natječaj za posao nastavljamo navođenjem još deset takvih tvrtki.

Zaslužuje li Darko Petričević nagradu CROMA-e?

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA podijelilo je svoje godišnje nagrade, a među nagrađenima je i Darko Petričević čija tvrtka je na Internetu predmet kritika zbog lošeg odnosa prema radnicima.

Prosječna hrvatska plaća u rujnu 5236 kuna

Prosječna hrvatska plaća u rujnu iznosila je 5236 kuna neto, odnosno 7569 kuna bruto, objavio je Državni zavod za statistiku.

Novi web Vojka Obersnela koštao je 24.000 kuna

Novi web Vojka Obersnela koštao je 24.000 kuna | Internet | rep.hr

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel koji predvodi hrvatske gradonačelnike po razumijevanju u moderne tehnologije, dobio je novu web stranicu.

Osijek: Kako pokrenuti zadrugu i koristiti Internet u njenom poslovanju

U okviru projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Centar za poduzetništvo Osijek u suradnji s Hrvatskim savezom zadruga organizira seminar „Zadružno poduzetništvo“.

Goran Peuc: Lokacija je idući korak Interneta

Goran Peuc: Lokacija je idući korak Interneta | Internet | rep.hr

Web dizajner Goran Peuc po našem mišljenju bio je najbolji predavač na jučerašnjoj Web Strategiji, zbog čega smo baš njega upitali što misli o daljnjem razvoju Interneta i kakve bi projekte po njegovom mišljenju imalo smisla razvijati.

Prvi pogled na Google Chrome OS

Google je jučer otkrio još detalja vezanih uz Chrome OS, operativni sustav koji neće ovisiti o hard disku već će moći raditi i samo zahvaljujući vezi s Interetom, piše LAtimes.com

Geofoto planira izlazak na Burzu

Zagrebačka tvrtka Geofoto planira izaći na Zagrebačku ili Varšavsku burzu 2012. godine, objavio je poslovni.hr

Santini predlaže veći PDV i manji porez na plaće

Neovisni ekonomski stručnjak Guste Santini predložio je prekjučer na okruglom stolu SSSH povećanje stope PDV-a na 25 posto uz istovremeno smanjenje previsokih poreznih opterećenja na plaće, piše Novi list.

Očitanje brojila za struju moguće i putem Interneta

Očitanje brojila za struju moguće i putem Interneta | Tehno i IT | rep.hr

Potrošači-kućanstva odnedavno na HEP-ovim web stranicama mogu obaviti dostavu očitanja brojila putem Interneta.