Policija uhitila hakera koji je opljačkao više odvjetničkih ureda | Tehno i IT | rep.hr
Tehno i IT

Policija uhitila hakera koji je opljačkao više odvjetničkih ureda

Plaće radnika Petrokemije ipak će biti smanjene?

Uprava Petrokemije postupila je suprotno preporuci Nadzornog odbora, te je nakon što su jučer smanjene plaće članovima Uprave odlučili smanjiti plaće i radnicima.

VIDEO: Dilbert - iščupajte telefon i profesionalno usmjeravanje

U ovotjednoj epizodi Dilberta pogledajte Dogbertovo snalaženje na helpdesku i Wallya na tečaju profesionalne orijentacije.

Rast nezaposlenosti u srpnju

Rast nezaposlenosti u srpnju | Zapošljavanje | rep.hr

Broj nezaposlenih evidentiranih u HZZ-u u srpnju je iznosio 248.586, što je rast od 0,6 posto u odnosu na lipanj, odnosno od 13,1 posto u odnosu na prošlogodišnji srpanj, podaci su Zavoda.

Omega software petu godinu zaredom ostaje Microsoft Gold Certified Partner

Omega software od osnutka tvrtke drži Microsoft za strateškog partnera, na čijim tehnologijama zasniva sva svoja poslovna rješenja te je i ove godine postala Microsoft Gold Certified Partner. 

Unutarnji obračuni na portalu Javno.hr

Unutarnji obračuni na portalu Javno.hr | Internet | rep.hr

Nova glavna urednica portala javno.hr Nataša Zečević objavila je kako portal od danas prekida sve poslovne odnose s tvrtkom Krletka d.o.o. na čijem čelu je Josip Majher.

Upravi Petrokemije manje, radnicima iste plaće

Nadzorni odbor Petrokemije smanjio je plaće Upravi tvrtke - najvjerojatnije na 16.944 kune - a radnicima plaće ostaju iste kao i do sada.

Kriza i novi zakon gase male brokerske kuće

Hanfa je na sjednici održanoj 6. kolovoza 2009. godine oduzela odobrenje za rad investicijskom društvu CBB vrijednosnice, na njihov vlastiti zahtjev.

Usred krize MORH kupuje ZIPPO upaljače za 386 tisuća kuna

Usred krize MORH kupuje ZIPPO upaljače za 386 tisuća kuna | Ostale vijesti | rep.hr

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske u srpnju ove godine na stranicama Narodnih novina objavilo je obavijest o početku javne nabave Zippo upaljača u vrijednosti od 386.059,85 kuna.

VIDEO: Osjećate se neuspješno? Nema razloga

Motivacijski video koji objavljujemo toliko je dobar u pravdanju neuspjeha da se nakon njega čak može učiniti da je neuspjeh preduvjet za uspjeh.

Deset koraka do savršenog životopisa

Deset koraka do savršenog životopisa | Zapošljavanje | rep.hr

Životopis je korak prema intervjuu za posao, a naš članak otkrit će Vam kakav treba biti da biste bili što bliže tom koraku.