Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Omega software petu godinu zaredom ostaje Microsoft Gold Certified Partner

Omega software od osnutka tvrtke drži Microsoft za strateškog partnera, na čijim tehnologijama zasniva sva svoja poslovna rješenja te je i ove godine postala Microsoft Gold Certified Partner. 

Unutarnji obračuni na portalu Javno.hr

Unutarnji obračuni na portalu Javno.hr | Internet | rep.hr

Nova glavna urednica portala javno.hr Nataša Zečević objavila je kako portal od danas prekida sve poslovne odnose s tvrtkom Krletka d.o.o. na čijem čelu je Josip Majher.

Upravi Petrokemije manje, radnicima iste plaće

Nadzorni odbor Petrokemije smanjio je plaće Upravi tvrtke - najvjerojatnije na 16.944 kune - a radnicima plaće ostaju iste kao i do sada.

Kriza i novi zakon gase male brokerske kuće

Hanfa je na sjednici održanoj 6. kolovoza 2009. godine oduzela odobrenje za rad investicijskom društvu CBB vrijednosnice, na njihov vlastiti zahtjev.

Usred krize MORH kupuje ZIPPO upaljače za 386 tisuća kuna

Usred krize MORH kupuje ZIPPO upaljače za 386 tisuća kuna | Ostale vijesti | rep.hr

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske u srpnju ove godine na stranicama Narodnih novina objavilo je obavijest o početku javne nabave Zippo upaljača u vrijednosti od 386.059,85 kuna.

VIDEO: Osjećate se neuspješno? Nema razloga

Motivacijski video koji objavljujemo toliko je dobar u pravdanju neuspjeha da se nakon njega čak može učiniti da je neuspjeh preduvjet za uspjeh.

Deset koraka do savršenog životopisa

Deset koraka do savršenog životopisa | Zapošljavanje | rep.hr

Životopis je korak prema intervjuu za posao, a naš članak otkrit će Vam kakav treba biti da biste bili što bliže tom koraku.

Google Caffeine - velike promjene u pretraživanju weba

Google proteklih mjeseci radi na optimizaciji svog pretraživanja kroz novi projekt kodno nazvan Caffeine, koji će vlasnici nekih web stranica dočekati s oduševljenjem, a nekih drugih s ogorčenjem.

HZZ provodi mjere za poticanje zapošljavanja

Hrvatski zavod za zapošljavanje započeo je s provedbom mjera poticajnog zapošljavanja koje su u njihovoj nadležnosti, u skladu s Odlukom o prohvaćanju Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2009. i 2010. godinu koju je Vlada donijela 21. svibnja ove godine.

Delegacija EK donira nevladinim udrugama korištena računala

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj pozvala je nevladine udruge da joj se jave ukoliko su zainteresirani za donaciju polovne računalne opreme.