Weblica se vraća | Edukacija i događanja | rep.hr
Edukacija i događanja

Weblica se vraća

Novi hrvatski triler na YouTubeu

Rubrika zabava i odmor ovaj put donosi iznimno napeti trailer novog trash trilera čija se radnja odvija u Splitu.

Yu domena briše se u srijedu

Stara Internet domena Srbije .yu prestat če postojati 30. rujna ove godine, ako ne bude odobreno njezino produženje, piše Economy.rs

Backgammonom do 6000 kuna

Backgammonom do 6000 kuna | Edukacija i događanja | rep.hr

Međunarodni otvoreni turnir u Backgammonu čiji nagradni fond iznosi 10.000 kuna održat će se 17. i 18. listopada u Rijeci, a jedina potrebna kvalifikacija za sudjelovanje jest znati igrati Backgammon.

Google će uložiti 10 milijuna dolara u dobre ideje

Googlev projekt "10 na stotu" bliži se kraju, a glasovanje za najbolje pristigle ideje čiju će realizaciju ostvariti Google ulaganjem 10 milijuna dolara završava 8. listopada.

Internet oglas ministarstva turizma prikazan 303 milijuna puta

Sredstva za promidžbu hrvatskog turizma povećana su s devet milijuna eura u 2008. godini na 28 milijuna eura u 2009. godini, piše Novi list.

TEDxZagreb dobio web stranicu

Konferencija TEDxZagreb o idejama vrijednim širenja koja će se održati 14.11.2009. godine, dobila je prošlo ponedjeljka i svoju web stranicu.

Oracle konferencija u Rovinju

Oracle konferencija u Rovinju | Edukacija i događanja | rep.hr

Konferencija hrvatske udruge Oracle korisnika "hroug", četrnaesta po redu, održat će se od 13. do 17. listopada 2009. godine u Rovinju.

Index.hr najavio nagradu onima koji otkriju napadače na portal

Napadi na Index traju već četvrti dan  a stručnjaci Indexa, Iskon Interneta i Vendora poduzimaju sve da zaustave napade, objavljeno je na samome Index.hr portalu.

Hakiran Necenzurirano.com

Kontroverzni novinar Domagoj Margetić kojeg neki cijene zbog hrabrog pristupa nekim temama, a drugi optužuju zbog navodne povezanosti sa špijunskim miljeom objavio je nešto prije ponoći na svom Twitter kanalu kako je njegov portal Necenzurirano.com hackiran.

Twitter procijenjen na milijardu dolara

Twitter procijenjen na milijardu dolara | Internet | rep.hr

Internet servis Twitter još nema ni poslovni model, a skoro ulaganje u vrijednosti 100 milijuna dolara postavit će vrijednost te stranice na milijardu dolara, piše WSJ.